Spar penge med DSB Wildcard

Spar penge med DSB Wildcard

Som studerende i Danmark er man som oftest nødt til at rejse til storbyen, for at komme tættere på sin uddannelsesinstitution. Det betyder også, at der kan være lagt hjem til familien og mors kødgryder. Det bliver ikke just sjovere af, at DSB tager sig fyrsteligt betalt for en togtur fra f. eks København til Odense - det kan kradse i budgettet i et stykke tid at benytte det offentlige tog til at rejse med.

Er du studerende og indehaver af den studerende bedste ven, et studiekort, ja så er der mange penge at spare på togrejser med DSB. Med et DSB Wildcard i hånden eller som app sparer du mellem 25-50 % på alle togrejser i kongeriget Danmark. Rabatten er forskellige på de individuelle dage, men til at tage og føle på. Rejser du i udlandet, kan du med DSB Wildcard spare op til 25 % på dine togrejser.

For at ansøge om et DSB Wildcard, skal du være mellem 16 og 25 år. Er du over 26 år og på SU, så kan du også få Wildcard, men det skal du så købe på en DSB station - er du mellem 16 og 25 år, kan du bestille dit DSB Wildcard online til den nette sum af 150 kroner - penge, der hurtigt er tjent ind igen.

Fordelene: DSB Wildcard gælder i et helt år. Så længe du har det, er der masser af penge at spare.

  • Få op til 50% rabat på standard togrejser i Danmark, når du passerer en takstgrænse
  • Få 20% rabat på dine Øresundsbilletter med DSB Wildcard
  • Få WildCard rabat i 7-Eleven på DSB Stationer
  • Adgang til at købe billige Ungdomsbilletter og DSB Ung Klapsæde-billetter
  • Mulighed for at rejse med rejsekort personligt ung