Caféer i Odense

Caféer i Odense

Der findes mange gode caféer i Odense, både i bymidten og lidt udenfor Odense, der er værd at besøge. Særligt i hjertet af Odense er cafelivet fremtrædende og vi vil her præsentere en lille guide til de gode Caféer i Odense.

Vi har valgt at anmelde caféer i Odense, der har godt udvalg på menukortet og samtidigt opretholder en høj madkvalitet. Vi har også vægt på om caféen har arrangementer som musik, stand-up eller foredrag.

Café Kræz

Café Kræz ligger næsten lige overfor det gamle Franck A(nu Jensens Bøfhus) Café Kræz anerkendes som godt og velbesøgt in-sted i Odense, hvor betjeningen er frisk og priserne er fornuftige. Mange unge og studerende besøger Café Kræz, men folk i alle aldre finder vej til Café Kræz.

Når du træder ind på Café Kræz vil du opleve en moderne cafe med behagelige siddepladser og flot kunst på væggene. Café Kræz er opdelt i forskellige områder, så der plads til både det spisende par, venner i byen og børnefamilien uden at stemningen forstyrres. Det er værd at fremhæve, at Café Kræz tilbyder gratis trådløst Internet til alle sine kunder. Derfor kan du opleve, at mange studerende og forretningsfolk vælger at lægge vejen forbi Café Kræz.

Menukortet

Menukortet på Café Kræz er sammensat af de traditionelle caferetter som burgere, sandwich, salater, brunch til supper og nachos. Maden er veltilberedt og du kan bestemt forvente en god madoplevelse. Efter kl. 17.00 indtroducere Café Kræz deres A la Carté menu, hvor udvalget med vilje er holdt begrænset, så kvaliteten holdes på et højt niveau. På A la Carté menukortet kan du bestille Ovnbagt Vildsvin, Grillede Oksemedailloner og Røget Unghanebryst.

Drikkevarer

Café Kræz har et stort udvalg af drikkevarer, både hvad angår kaffedrikke, sodavand, specialøl, rødvin, hvidvin og cocktails. Om aftenen er personalet på Café Kræz eksperter i at komponere klassiske cocktails og drinks.

Arrangementer

Café Kræz gør meget ud af at støtte det lokale musikliv og hver torsdag kan du opleve "Åben Scene". Det betyder, at lokale musikere og bands har mulghed for at optræde på Café Kræz, samtidigt stiller Café Kræz også DJ-pult og professionelt udstyr til rådighed.

Bedømmelsen

Café Kræz er bestemt et besøg værd og et godt spisested i Odense. Som Cafe er Café Kræz tæt på Franck A's position som den bedte cafe i Odense og mange vil sikkert mene, at Café Kræz faktisk er den bedste. Her er de væsentlige faktorer du har baseret vores bedømmelse på:

- Fornuftige priser
- Madoplevelsen
- gå-i-byen potentialet
- live arrangementer

Læs mere om Cafe Kræz i Odense

Gertrud's

Cafe Gertrud's er en trendy fransk-inspireret cafe, der ligger i på samme torv som  Café Kræz. Køkkenet på Gertrud's er i den klassiske franske brasserie med spændende kolde og varme retter. Der er satset på en unik stil og god betjening på Gertrud's, hvor personalet er imødekommende selvom det nogle gange kan tage et stykke tid før maden er klar. Køkkenet bruger altid friske råvarer og friske grøntsager, så du er sikker på en god madoplevelse på Gertrud's.

Menukortet

Gertrud's her et mindre menukort, hvor kvantitet er afløst af kvalitet. Hver dag indtil kl. 17.00 kan du spise brunch til 58 kr. på Gertrud's. I god fransk stil byder Gertrud's selvfølgelig på omelt med forskelligt fyld. Ellers er menukortet præget af salater, sandwich, burgere, steaks og franske specialiteter. Om aften skinner Gertrud's mnenukort for alvor igennem og her bliver du forkælet med spændende franske retter. Ingredienserne er fisk, sæsonens grøntsager, fint oksekød, pasta og klassiske franske desserter som Créme Brûlée.

Drikkevarer

Gertrud's tilbyder sin gæster de drikkevarer du kan forvente af en moderne cafe. Her er alle de varme kaffedrikke som vi danskere er vant til, fra Cafe Latté og Cappucino til carm chokolade og Espresso. Du kan nyde kold hyldeblomst sodavand på en varm sommerdag, samt specialøl og fadøl. Vinkortet på Gertrud's omfattende og uhyre godt tilpasset menukortet. Drinks og cocktails bliver lavet med kærlig hånd på Gertrud's.

Arrangementer

Du kan næsten hver weekend lytte til live-DJ på Gertrud's.

Bedømmelsen

Gertrud's er op mod hård konkurrence fra Cafe Kræz  men har valgt sin egen niche og det fungerer rigtigt godt. Maden på Gertrud's ligger nok over begge konkurrenter, men Gertrud's mister desværre point, når det kommer til arrangementer og så lukker Gertrud's relativt tidligt. Her er de væsentlige faktorer du har baseret vores bedømmelse på:

- Madoplevelsen
- Stort udvalg af vine
- Meget hyggelig og stilfuld cafe

Læs mere om Cafe Gertrud's