Billige studiebøger på nettet

Billige studiebøger på nettet

Som studerende på langt de fleste uddannelser er semesterstart ikke blot en glædens dag, hvor du igen kan indtage din vante plads på videns-akademiet og absorbere alskens kloge ord og teorier - semesterstart er desværre også en ildevarslende tid, hvor udgifter til studiebøger kan efterlade dig med pasta og ketchup på tallerkenen.

Det er ikke usandsynligt at smide mellem 2.000 og 4.000 kroner til nye bøger ved semesterstart - dvs. hele to gange om året. En anden træls ting er, at især forfattere til internationale (engelske) lære- og teoribøger har en tendens til hvert år, at udgive en ny version af deres værk. Rettelserne er for det meste til at overse, men er der tilføjet nyt til pensum er det ofte nødvendigt at investere i den nyeste udgivelse - alternativet var ellers at købe ældre studerendes brugte studiebøger. Heldigvis har andre været i samme situation som dig, da de var studerende. Det betyder, at du kan finde en del rigtigt gode net-portaler, hvor du nemt, billigt og ikke mindst sikkert kan købe dine studiebøger. En del portaler er faktisk dansk-ejet og drevet, så du skal ikke bekymre dig om bytte- og garantiordninger. En anden fordel ved at handle studiebøger på nettet er, at du kan finde dem billigere end i de fleste boghandler - du skal selvfølgelig betale porto, men bestiller I et par stykker sammen, så er den ekstra udgift til at overse.

Studiebøger på nettet

Saxo.com er en meget stor net-boghandel med over 1 million bøger fordelt på forskellige grupper som skønlitteratur, studiebøger, rejsebøger og meget mere. SAXO.com sælger også musik og film til fornuftige priser.

I sektionen Studiebøger kan du finde bøger, der er specifikt til studerende. Samtidigt har SAXO.com en lang række e-bøger  som du kan downloade gratis - blandt andet om økonomi, statistik, matematik og andre områder.

Pensum.dk er en rigtigt god side, hvor du kan sammenligne priser på studiebøger og finde den billigste net-boghandel. Vi kan varmt anbefale, at du benytter Pensum.dk til at tjekke, hvor du billigst kan få netop den bog du søger. Du kan også oprette dig som bruger på Pensum.dk og sælge dine gamle studiebøger via et smart annonce-system. Dermed kan du tjene lidt penge på studiebøger som du alligevel ikke skal bruge mere. Du kan selvfølgelig også købe brugte studiebøger fra andre studerende på Pensum.dk - alt i alt, en fantastisk god side.

Gad.dk har relanceret deres online boghandel og du kan bla. shoppe studiebøger og kompendier til fornuftige priser.

Amazon.com.uk er verdens største net-boghandel med uanede mængder af bøger til enhver smag. Du kan helt sikkert finde præcist den bøger du søger efter på Amazon.co.uk, men du skal ikke nødvendigvis regne med at du sparer mange penge på det. En væsentlig faktor er nemlig, at Amazon.com tager sig godt betalt i fragt - det er svært at fortænke dem, da deres fysiske lagre er over hele verden. Det er også muligt, at købe mange brugte bøger via Amazon.com.

StudenterGuiden har også et sted, hvor du kan finde studiebøger. Vi sælger ikke studiebøger, men vi formidler kontakt mellem studerende, så du kan købe, sælge og bytte brugte studiebøger med andre studerende. Det eneste krav for at benytte vores service er, at du registrerer dig som bruger af system, så kan du lægge alle de annoncer ud du ønsker – helt gratis.