Academic Books Roskilde

Academic Books Roskilde


Academic Books er det nye navn på boghandlerne tidligere kendt som Akademisk Boghandel. Academic Books er Danmarks største akademiske boghandel og en af de førende leverandører af bøger til dansk erhvervsliv. Vi har drevet boghandel og forlagsvirksomhed i mere end 40 år og vores viden om fagbøger er omfattende. Alle vores medarbejdere holder sig ajour med hvad der sker på bogmarkedet i Danmark og udlandet. Vores kunder er primært studerende, undervisere og ansatte i erhvervslivet. Vores faglige profil og tætte samarbejde med underviserne på flere højere læreanstalter gør, at vi leverer alle pensumbøger til de studerende og de nyeste bøger til folk, der videreuddanner sig sideløbende med at de arbejder.

Målsætning

Vores primære mål er at levere alle de bøger, som landets studerende, undervisere og erhvervsfolk har brug for. Hos Academic Books sætter vi en ære i at yde den bedste service til vores kunder.
  • at levere varerne rettidigt
  • at have et bredt og opdateret udvalg af bøger
  • at levere en god og kompetent betjening til vores kunder
  • at have konkurrencedygtige priser

Ejerskab

Academic Books er en del af SL fonden. SL fonden er en nonprofitorganisation med studerende i bestyrelsen. Overskud i virksomheden, der ikke anvendes til konsolidering, bliver kanaliseret tilbage til de studerende gennem prisnedsættelser, forbedret service i butikkerne eller støtte til studentersociale formål.

Historie

Virksomheden blev stiftet i 1967 af studerende på CBS (Handelshøjskolen i København). Academic Books har fra starten haft fokus på de studerende, som også i dag anses for at være en af vores væsentligste kundegrupper. Siden SL fonden under navnet Samfundslitteratur åbnede sin første butik på CBS i 1967, har vi udvidet aktiviteten med flere butikker og flere forlag. I 1991 bevægede vi os for første gang ud over CBS's rammer og åbnede butik på RUC. I 2004 overtog vi boghandelen på den tidligere Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, som i dag er en del af Københavns Universitet. I 2009 overtog vi Akademisk Boghandel med yderligere fire butikker på Københavns Universitet og i 2010 Atheneum Boghandel, som ligger i centrum af København. SL fonden driver i dag i alt otte butikker og betjener en lang række studier og videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. Vores faglige bredde er omfattende og spænder over samfundsvidenskab, IT, humanistiske fag, pædagogik, naturvidenskab og medicin.

E-handel

I 1999 åbnede vi vores internetboghandel. På academicbooks.dk kan du vælge mellem flere millioner titler og finde pensumlister til alle studieretninger. I 2010 begyndte Academic Books også at sælge e-bøger.

Forlag

SL fonden driver også en række akademiske forlag. Flagskibet er Samfundslitteratur med fokus på den gode akademiske lærebog. Til famllien hører også Roskilde Universitetsforlag, Biofolia, (naturvidenskab) Nyt fra Samfundsvidenskaberne og CBS Press.


Adresse

RUC, Roskilde Universitet
Universitetsvej 1
4000 Roskilde


Kontakt info

Telefon:
46 74 22 47

E-mail:
ruc@academicbooks.dk

Specialer:
Humaniora, naturvidenskab, filosofi, videnskabsteori, kommunikation, kultur, forvaltning, økonomi, politik, pædagogik, psykologi, politologi, historie, journalistik, geografi, international udvikling.


Åbningstider

Se åbningstider for de forskellige butikker her


Website

Academic Books' Website


Academic Books Roskilde
Academic Books Roskilde
Academic Books Roskilde
Academic Books Roskilde