Få hjælp til at vælge det rigtige forsikringsselskab

Studenterguiden.dk har samlet en lang række artikler, nyheder og ikke mindst hjælp til at få styr på din økonomi - og samtidig spare mange tusinde kroner hvert år. Du finder hjælp til bl.a a-kasser, forsikringer, banker, bolighandel og meget mere.

Vi ved at en sund økonomi er uhyre vigtig for studerende, og det kan være svært at navigere i de mange forskellige muligheder, tilbud.

Vi har allieret os med Monera.dk som står for ekspertrådgivningen på de områder, hvor din økonomi har behov for et par dygtige og ikke mindst friske øjne. Rådgivningen er gratis og 100% upartisk og du vil efter endt rådgivning stå med en række af landets absolutte bedste tilbud - uanset, hvordan din økonomi ser ud.

Monera er blevet omtalt i bl.a. Børsen, Radio24syv, Trendsonline, Uvildige.dk og mange andre medier. Her bliver Monera rost for deres store brugervenlighed og unikke koncept.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til netop din økonomi.

Klik og se hvor meget du kan spare:


 • Forsikringer

  Her får du den billigste cykelforsikring - og sådan undgår du at din cykel bliver stjålet.

  Her får du den billigste cykelforsikring…

  Grafen nedenfor illustrerer hvor stor forskel der er selskaberne imellem, s…

  De fleste af os kender det. Vi skal afsted om morgenen, men vores cykel er ikke hvor vi efterlod den aftenen forinden. I første halvår af 2015 blev…

 • Forsikringer

  Skift forsikring og spar penge

  Skift forsikring og spar penge

  Du kan spare dig selv for mange penge ved at skifte forsikringsselskab!

  Du kan spare dig selv for mange penge ved at skifte forsikringsselskab!Der findes utallige muligheder for forsikring inden for Danmarks grænser, men hvad…