Skift forsikring og spar penge

Klik her for at komme til Penge-sektionen, hvor du finder flere artikler omkring a-kasser, forsikringer og banker målrettet unge og studerende

Du kan spare dig selv for mange penge ved at skifte forsikringsselskab!
Der findes utallige muligheder for forsikring inden for Danmarks grænser, men hvad de tilbyder, og til hvilken pris varierer fra selskab til selskab. Dette betyder, at du kan spare mange penge ved at vælge det forsikringsselskab, som passer bedst til dine behov.


Dine forsikringer hjælper dig, når uheldet er ude

Forsikringer er noget, som alle bør have. Forsikringer fås i mange forskellige udgaver, men fælles for dem alle er, at de giver dig en økonomisk sikkerhed, når du har mest brug for det.  

Bliver du udsat for tyveri, indbrud, personskade eller andet, kompenserer dine forsikringer dig for en stor del af det beløb, du har mistet.

Hvordan hjælper de forskellige forsikringer mig?

Som nævnt tidligere er der et hav af forskellige muligheder for forsikring i Danmark. Der kan være stor forskel på, hvilke forsikringer den enkelte person har brug for, og dette forvirrer ofte mange. For hvilke forsikringer har du egentlig brug for?

Herunder kan du læse mere om nogle af de mest populære typer af forsikringer, der tilbydes herhjemme.

Ulykkesforsikring

- Ulykkesforsikring er en af de absolut vigtigste forsikringer for alle og enhver. Denne type forsikring beskytter dig imod økonomiske konsekvenser ved sager, der involverer personskade. Med en ulykkesforsikring vil du ofte have mulighed for at få betalt behandling af eventuelle lidelser, som er forekommet på grund af en ulykke.

Desuden giver ulykkesforsikringen også dødsfaldserstatning, hvilket betyder, at dine nærmeste får erstatning i tilfælde af dødsfald ved en ulykke.

Indboforsikring

- Indboforsikringen gør, at dig og din familie kan føle sig trygge i hjemmet. Denne type forsikring giver dig og dine nærmeste mulighed for at få kompensation i tilfælde af brand, indbrud, tyveri, hærværk og meget mere.

De fleste steder dækker indboforsikringen desuden også for ferieophold, så du kan rejse trygt og godt uden bekymringer om en stor regning til eventuel lægehjælp.
Indboforsikringen giver desuden kompensation i tilfælde af pludselige skader. Dette kunne eksempelvis være i tilfælde af, at du falder og dine briller går i stykker.

Bilforsikring

- Hvis du er bilejer, så er en ansvarsforsikring lovpligtig. Ansvarsforsikringen dækker de skader, du måtte forvolde på andre i trafikken.

Bilforsikringer kan dog også udvides til at dække mange andre udgifter, som for eksempel autohjælp eller lignende.

Tjek om du kan spare penge på dine forsikringer

Mange danskere tænker ikke så meget over prisen på deres forsikringer, selvom de burde. Der er nemlig store beløb at spare, hvis man tjekker markedet grundigt igennem. De fleste danskere kan nemlig spare over 3.000 kroner om året på deres forsikringer. Det kan dog være meget besværligt at undersøge forsikringsmarkedet.

Du kan gratis og helt uforpligtende få undersøgt, om du kan spare penge på dine forsikringer ved at udfylde formularen i bunden af siden. Det tager kun to minutter at udfylde formularen, og det eneste du skal gøre er at fortælle os om din nuværende situation.

Derefter gennemgår Monera i samarbejde med Globe forsikringsagenter dine forsikringsbehov, og så præsentereres du for det bedste tilbud til dit behov.