Yoshi Sushi

Yoshi Sushi


Er du lækkersulten og sætter pris på et sundt alternativ til fastfood, så skal du prøve sushi fra Yoshi Sushi. Yoshi Sushi er et sushi take-away spisested i Roskilde, hvor du kan bestille frisk sushi og råvarerne kommer fra de bedste steder i verden. Et godt sted at forkæle sine smagsløgs, hvis du er til frisk fisk, ris og de traditionelle sushi anretninger.

Studierabat på Sushi i Roskilde

Du finder Yoshi Sushi i hjertet af Roskilde på Algade 65A i starten af gågaden. En del studerende benytter Yoshi Sushi som take-away, da du ved fremvisning af studiekort kan få 10 % studierabat på hele menukortet mandag til onsdag.

Menukortet

Menukortet på Yoshi Sushi tager udgangspunkt i lækre og spændende sushi anretninger. På menukortet finder du mange slags frisk fisk som laks, tun, rejer og tigerrejer, ål, hvidfisk, tun, snekrabbe, og blæksprutte - anrettet i velsmagende sushi med frisk frugt og grønt. Se her et udvalg af de lækre sushi anretninger du kan bestille hos Yoshi Sushi:
Nigiri - laks med hvidløg eller ingefær
Nigiri - Ama Ebi (søde rejer)
Spicy tun - tun med flødeost, forårsløg, spicy mayo m/sesam
Philadelphia - røget laks med flødeost, agurk og forårsløg m/dild
Alaska - laks med flødeost, avocado, agurk med masago
San Francisco - laks med basilikum, lakserogn, avokado, m/sesam
Detroit - Teriyaki kylling med salat, japansk mayo m/forårsløg
Vegetaren - avokado med agurk, frisk basilikum,sesam
Er du mere end lækkersulten, så anbefaler vi at du bestiller en af de boxe som Yoshi Sushi har på menukortet. Yoshi Sushis boxe kan indeholder alt fra 6, 10, 12 og helt op til 50 sushi anretninger. Se eksempler her:
6 Box: 1 laks, 1 tun, 4 california ell. spicy tun
10 Box: 1 laks, 1 tun, 4 california, 4 spicy tun
10 Nigirien.: 1 laks, 1 tun, 1 kingfish, 4 california, 4 spicy tun
12 Lux – Nigirien: 1 laks, 1 tun, 1 kingfish, 1 reje, 1 inari, 1 avokado, 1 grilled laks
Du kan også bestille stegte nudler og tempura (dybstegte) retter med f. eks kylling eller rejer. Stegte nudler serveres med kylling, grøntsager, fisk og rejer.

Drikkevarer

På Yoshi Sushi kan du bestille varme drikkevarer som Max Havelaar kaffe, cafe latté, chai latte, cappucino og the. Yoshi Sushi har også alle de gængse drikkevarer som Coca Cola, Faxi Kondi, Egekilde, Carlsberg og et fint udvalg af udenlandske øl og selvfølgelig sake. Prøv bla.:
Asahi Super Dry
Kiren Ichiban Beer
Sake: Karakuchi Masumi
Sake: Daisekki Greenbottle

Kvaliteten

Køkkenet på Yoshi Sushi lægger stor vægt på kvalitet og alle råvarer til sushi er friske og hentet fra de bedste steder - laksen kommer fra de norske fjorde, tunen fra Sri Lanka, krabbe og og hvidfisk er sæsonpræget. Alt grønt bliver indkøbt dagligt fra grønttorvet.

Udbringning

Yoshi Sushi bringer ud i hele Roskilde for 30 kr. (kræver en minimum bestilling på 200 kr.). Bestil på telefon: 46 35 15 80


Adresse

Algade 65A
4000 Roskilde


Kontakt info

Telefon: 46 35 15 80

E-mail: yoshisushi@mail.dk


Åbningstider

Mandag - Onsdag
11.00 til 20.00

Torsdag - Søndag
11.00 til 21.00


Website

Yoshi Sushis website


Yoshi Sushi
Yoshi Sushi