Studiejob i København

Studiejob i København

København er vores hovedstad og suverænt den studieby i Danmark med fleste studerede. Hvis du er studerende i København ved et af uddannelsesinstitutionerne, så har du sikkert på et tidspunkt overvejet om du ikke skulle engagere dig i studierelevant arbejde - og hvad er bedre end at søge et studiejob?

Et studiejob for mange studerende lyder som kassemedarbejder i Netto eller rengøringsassistent i et vikarbureau. Men her på StudenterGuiden.dk vil vi slå et slag for at studerende i København skal have nemmere adgang til et studiejob med mening - et studiejob, der er relateret til din uddannelse og giver dig mulighed for at afprøve dine færdigheder i praksis. En anden fordel ved et studiejob er, at mange studerende kan tjene det ekstra ved siden af studierne som gør det sjovere og nemmere at have et socialt liv - f. eks lidt flere biografture og spise-ud-aftener. En del studerende som starter med et studiejob ved en større virksomhed beholder studiejobbet igennem studiet og bliver efter endt eksamen fastansat i virksomheden. Derfor fungerer et studiejob også som et springbræt til din videre karriere i erhvervslivet.

Hvor kan jeg søge studiejob i København?

Her på StudenterGuiden.dk sørger vi for at samle alle de bedste og mest studierelevante studiejob i København og området Storkøbenhavn. Vores mission er, at vores besøgende skal have et centralt sted, hvor alle studiejob kan læses og søges. Vi samarbejder derfor med nogle af de største virksomheder, vikarbureauer og studiejob services for at tilbyde de nyeste studiejob hele året rundt.

Søg studiejob i København