Sct. Hansgade Pizzeria

Sct. Hansgade Pizzeria


Står den på nem aftensmad i Roskilde, så kan Sct. Hans Gade Pizzaria varmt anbefales. Her er et gedigent klassisk pizzaria med et spændende menukort. Du får alt lige fra sprøde pizzaer, hjemmelavede pitabrød og durum med kebab, kylling, tun og kødsauce, vellavede pastaretter til friske salater, hakkebøf med bearnaise, amerikanske burgere og chicken dipper.

Du finder Sct. Hans Gade Pizzaria på Sankt Hans Gade 22 i Roskilde, et stenkast fra Roskilde ungecenter, og få minutters gang fra havnen. Den flotte smiley er en god indikator for, at der her er styr på sagerne, og at maden er af højeste kvalitet. De fine anmeldelser fra kunderne, beretter om fantastiske pizzaer, varme og sprøde, dejlige knasende pommes frites og lækre pitabrød.

Blandt de mest populære retter på menukortet hos Sct. Hans Gade Pizzaria, finder du fx kebab ret med pommes frites eller fladbrød, dobbelt bacon cheese burger menu og pizzaen Ronaldo med skinke, kebab og bearnaisesauce. Der er også mange andre spændende retter på menukortet, pizzaer i almindelige størrelser, i den store familie størrelse så der er til hele familien, og de lækre indbagte pizzaer, ikke at forglemme de velsmagende pizzasandwiches med ost, salat og dressing, og 5 forskellige slags fyld.

Når du er klar til at bestille hos Sct. Hans Gade Pizzaria, klikker du bare ind på Hungry.dk, læner dig tilbage og venter på at maden bliver leveret lige til døre. Du er også meget velkommen til at afhente, så står de venlige medarbejdere klar med maden.
Adresse

Sankt Hans Gade 22


Åbningstider

Mandag: 12:00 - 21:00
Tirsdag: 12:00 - 21:00
Onsdag: 12:00 - 21:00
Torsdag: 12:00 - 21:00
Fredag: 12:00 - 21:00
Lørdag: 14:00 - 21:00
Søndag: 14:00 - 21:00


Website

Sct. Hansgade Pizzeria's website