Sådan får du råd til at rejse som studerende

Sådan får du råd til at rejse som studerende

Sponsoreret indhold:

Er du studerende, så ved du helt sikkert at rejser kan være hårde ved budgettet. Men sådan behøver det ikke altid at være. Der er masser af måder hvorpå du kan spare penge, når du er ude at rejse. I denne guide får du en række gode tips.

Planlæg din rejse i god tid

Planlægning er alfa og omega, når det kommer til at spare penge på din rejse. Hvis du booker dine flybilletter og overnatning i god tid, kan du finde rigtig gode deals. Der er nemlig stor forskel på priserne på flybilletter og overnatning, alt efter hvornår du bestiller. Så hvis du have et billigt rejsetilbud, er det en god idé at starte planlægningen i god tid. På den måde er der større chance for, at du finder en billig rejse.

Studierabat

Rejser og overnatning kan være en dyr fornøjelse, især hvis man er på udkig efter de bedste tilbud. Men der er heldigvis en række måder, man kan spare penge på. En af dem er ved at benytte sig af studierabat. Hos nogle rejsearrangører og hoteller kan man få op til halv pris på sine ophold, hvis man viser sit studiekort. Det kan være en rigtig god måde at komme billigt af sted på.

 

Hvis man vil benytte sig af denne mulighed, er det en god idé at starte med at undersøge, hvilke tilbud der findes. På nettet kan man finde en lang række sider med information om studierabatter på rejser og overnatning. Her er der både et stort udvalg af rejsearrangører og hoteller, som tilbyder rabatter, og ofte er der også gode tilbud at finde.

Rejs uden for højsæsonen

Det er en god idé at rejse uden for højsæsonen, hvis man gerne vil spare penge. Priserne på overnatning og flybilletter er som regel langt lavere uden for højsæsonen, og man kan dermed spare en del penge. Det er også lettere at at finde ledige ferieboliger eller hoteller uden for højsæsonen, da der er færre rejsende.

Flyv midt på ugen

Fordelen ved at flyve midt på ugen er, at du sparer penge. Det er som regel billigere at flyve på hverdage end i weekenderne. Hvis du studerer, kan det derfor være en fordel at rejse midt på ugen, så du ikke bruger for mange penge på din rejse. Tirsdage og onsdage er som regel de billigste dage at flyve. Så hvis du er fleksibel med dine rejsedage, kan der være gode penge at spare.

Flere gode råd

Er du interesseret i flere gode råd til hvordan du sparer penge på din rejse, så besøg laternanordica.dk. Her finder du et kæmpe udvalg af artikler, der beskriver en lang række forskellige emner inden for rejseverdenen.