Få musik fra f.eks. TDC Play på din MP3-afspiller

Få musik fra f.eks. TDC Play på din MP3-afspiller

Er du en af de mange studerende, der benytter dig af f.eks. TDC Play eller iTunes til at hente digital musik fra?

Så har nu nok også lagt mærke til, at det ikke er muligt, at benytte sig af denne musik på en almindelig MP3-afspiller. Dette er selvfølgelig ikke sjovt at opdage, når man først har købt 10 albums på iTUnes, eller hentet hele CD samlingen på TDC Play.

Men fortvivl ikke! Studenterguiden.dk har løsningen til dig. Løsningen hedder Soundtaxi og er et lille program, der gør det muligt, at benytte musikken som du har købt og hentet online på stort set alle typer af mobile musik afspillere.

Rent praktisk er det en slags kopibeskyttelse, der hedder DRM, som Soundaxi fjerner fra dine musikfiler. Og så længe du blot benytter dig af musikken selv og ikke giver den videre til andre, så er det helt lovligt.

Vi har af DLC.dk fået lov til at bringe følgende information om Soundtaxi: SoundTaxi fjerner let DRM beskyttelse fra musik, f.eks. hentet fra TDC Play, og konverterer musikfilerne efter dit ønske. SoundTaxi konventerer forskellige musikfiler til MP3, CD, iPod og andre formater med 13x playback speed og CD kvalitet. SoundTaxi er let at installere og ligeledes let at bruge med en meget praktisk brugerflade. Du kan selv vælge kompressions niveau, og det bevarer ID3 mærker af f.eks. kunstner, album, titel og navn.

Du kan hente Soundtaxi på DLC.dk ved at klikke her. Soundtaxi er gratis at prøve, men koster beskedne $19.00, hvis du ønsker at bruge det fuldt ud. God fornøjelse!