Download gratis spil og programmer

Download gratis spil og programmer

Som studerende kan det være svært at få økonomien til at slå til, og så er det for manges vedkommende de underholdnings-prægede indkøb der bliver sparet på. Studiebøgerne, huslejen og maden er jo lidt sværere at spare på end computerspil og programmer er. Men fortvivl ej, hvis det er tilfældet for dig. Studenterguiden.dk har løsningen! På siden DLC.dk (Downloadcentralen) kan du ganske gratis hente flere tusinde spil og programmer til din computer. På DLC.dk findes alle typer af både spil og programmer. Spillene er opdelt i kategorierne: Spil Demoer, abandonware, gratis spil og fulde spil. De mest interessante kategorier for os studerende er helt klart gratis spil og abandonware idet spillene i disse kategorier ikke bare er gratis at downloade og prøve, men helt gratis at spille så meget man vil – vel at mærke i den fulde version af spillet.

De fuldstændig gratis programmer er lidt sværere at finde frem til på siden. De er opdelt i kategorierne sikkerhed, tweaks, underholdning, multimedie, internet og diverse. Herunder ligger en række mere sigende kategorier, som f.eks. antivirus, fildeling, disk oprydning og medie afspillere. En god idé her er at klikke sig ind i den kategori man ønsker et program fra. Det kan være antivirus sektionen, hvis det er et gratis antivirusprogram du mangler. Når du er i sektionen præsenteres du først for de programmer, som folkene bag DLC.dk mener, er bedst. Skal det være gratis er det dog bedre at sortere efter det som de besøgende er gladest for. Du får denne sortering frem ved at klikke på ”Mest downloaded”.

De gratis spil

Efter vores besøg på DLC.dk fandt vi en masse gratis spil, vi fandt dog intet om poker eller casinospil, så leder du efter det kan vi anbefale Vind i Poker.dk, der indeholder en masse gratis tips til poker i stedet. Efter en gangske hurtig gennemgang af DLC.dk fandt vi nogle af vores favoritter, der lå i hhv. kategorierne abandonware (gamle spil som nu må bruges kvit og frit) og gratis spil (freeware spil). Blandt de, efter vores mening, sjoveste spil var:

De gratis programmer

De gratis programmer (freeware) på DLC.dk var der bestemt heller ikke langt i mellem. Hurtigt fik vi dannet os et overblik og herunder linker vi til de gratis programmer vi synes var mest spændende.

Alt det andet

Ovenstående forslag til gratis programmer er dog blot et meget lille udpluk af udbuddet på DLC.dk. Derfor anbefaler vi du selv klikker dig ind på www.dlc.dk og finder flere/andre programmer og spil. Har du et par minutter i overskud bør du heller ikke snyde dig selv for DLC.dks sektion med online spil, hvor du gratis kan spille spil som f.eks. Pacman med det samme - helt gratis selvfølgelig. 

Links til danske software arkiver

-Besøg Downloadcentral.dk ved at klikke her

-Besøg Download.dk ved at klikke her

Links til udenlandske software arkiver

-Besøg Download.com ved at klikke her

-Besøg Download Central i Norge ved at klikke her

-Besøg Download Central i Sverige ved at klikke her

-Besøg Download Central i USA ved at klikke her

-Besøg Download Central i Tyskland ved at klikke her