Cafe Breeze & Pizzahus

Cafe Breeze & Pizzahus


Hos Cafe Breeze & Pizzahus i Trekroner får du lækker cafemad lige til døren. Maden er af absolut højeste kvalitet og portionerne er store. På menukortet finder du kvalitets pizzaer, veltilberedte pastaretter med hjemmelavet brød og smør, utroligt lækre sandwiches med speciallavet sandwichbrød, kartoffelbåde og dressing, friske stjerneskud og mexicanske burritos.

Cafe Breeze & Pizzahus ligger på Trekroner Centervej 63, 4000 Roskilde, 100 meter fra Trekroner Station og få minutter fra Roskilde Universitet. Der er slet ikke tvivl om, at dette er en velbesøgt og ikke mindst vellidt restaurant, kunderne melder om mad lavet med kærlighed, utrolig hurtig levering og fantastisk service. Den flotte glade smiley vidner også om et højt niveau, og friske og nye råvarer.

Menukortet har mange lækre og spændende retter at vælge imellem, og der er virkelig noget for enhver smag. Club sandwichen, den amerikanske burger og pizzaen Tolino med pepperoni og sprød bacon er blandt kundernes favoritter, men de lækre specialiteter er også værd at nævne, fx plankebøf af oksemørbrad, vegetartallerken med falafel og tzatziki, grillet laks og grillet kyllingebryst. Er du mere til lidt let, er der frisk caesarsalat med stegte kyllingestrimler, avocadosalat med rejer eller tacosalat med tortillachips og ostemarineret kylling.

Det rare personale på Cafe Breeze & Pizzahus leverer gerne maden hjem til dig, men står også klar med maden på Trekroner centervej 36 i Roskilde.
Adresse

Trekroner Centervej 63


Åbningstider

Mandag: 10:00 - 20:45
Tirsdag: 10:00 - 20:45
Onsdag: 10:00 - 20:45
Torsdag: 10:00 - 20:45
Fredag: 10:00 - 20:45
Lørdag: 10:00 - 20:45
Søndag: 10:00 - 20:45


Website

Cafe Breeze & Pizzahus's website