5 madmarkeder du SKAL besøge

5 madmarkeder du SKAL besøge

Er du vild med mad fra alle verdenshjørner og med lækre spiseoplevelser? Så er et madmarkedet helt sikkert noget for dig! Her er det typisk muligt at opleve frisklavet mad fra alle verdenshjørner, som bliver forberedt lige foran næsen på dig. Dette har du mulighed for at opleve i alle de større byer i Danmark. Læs videre i artiklen her, hvis du ønsker inspiration til, hvilket madmarkedet, du skal besøge som dit næste.

 

Odense: Storms Pakhus

I hjertet af Odense ved Odense havn ligger Storms Pakhus. Her serveres der lækkert street food fra deres 24 madboder samt læskende drikkevarer fra deres 6 barer. Hos Storms Pakhus er der rig mulighed for at udforske alverdens mad i de skønne boder. Madmarkedet er placeret i en gammel lagerhal, som er blevet renoveret og udsmykket sidenhen og danner i dag fantastiske omgivelser til dette skønne madmarked.

 

Aarhus: Aarhus Central Food Market

Befinder du dig ved Strøget i Aarhus, så skal du med sikkerhed besøge Aarhus Central Food Market. Dette madmarked ligger centralt placeret i Aarhus ved Strøget, og det er derfor nemt at tage et smut forbi, hvis du alligevel befinder dig i byen. Aarhus Central Food Market byder på mad fra alle verdenshjørner og her får du stimuleret alle dine sanser. Du finder helt sikkert mindst én af deres lækre boder, som frister dig til at smage en bid.

 

København: Reffen og Torvehallerne

Idet København er Danmarks største by, har de et kæmpe udvalg, når det kommer til madmarkeder, og det er derfor nødvendigt at fremhæve hele to madmarkeder fra København.

Den første er Reffen, som er en urban legeplads med både mad, design kultur og design som fylder på deres 10.000 kvadratmeter. Dette sted er noget for hele familien, og du finder alverdens mad, så der både er noget til de voksne og til børnene. Du finder både fodboldbaner, skaterbaner, klatrevægge og andet her, hvor du og/eller børnene kan forbrænde noget energi, inden I sætter tænderne i et lækkert måltid.

Det næste er Torvehallen, som beskriver sig selv som værende hele Københavns spisekammer. Her har de 115.000 besøgende hver uge, hvilket helt sikkert fortæller noget om dette madmarkedets popularitet. Torvehallerne har mere end 60 stader, og du har derfor rig mulighed for at opleve stimevis af gode madoplevelser her. Der er det både muligt at købe en masse delikatesser, som du kan tage med hjem og nyde, eller købe noget mad, som du kan spise i hallen.

 

Aalborg: The Lighthouse

I Danmarks fjerde største by, Aalborg, finder du også et lækkert Street Food markedet: nemlig The Lighthouse. Dette er Aalborgs første permanente Street Food marked, hvor både gastronomiske oplevelser og lokale råvarer er nøgleordene. The Lighthouse finder du placeret i Vestbyen. Her har du mulighed for at opleve 16 forskellige køkkener, som har inspiration fra mad rundt omkring i verdenen. Her er det i særdeleshed også muligt for studerende at få et godt måltid mad til gode penge, idet priserne starter fra blot 50 kroner. Madmarkedet er placeret i en gammel møbelfabrik, hvilket er med til at give det et rustik udseende og en hyggelig atmosfære.