Referencer

Studenterguiden.dk er en af Danmarks førende portaler for unge og studerende. Mere end 1.000.000 besøger hvert år Studenterguiden.dk, her finder de deres kommende studiejob, studiebolig og inspiration til studielivet. Vi på Studenterguiden.dk har specialiseret os i, at skabe den bedst mulige kontakt mellem vores målgruppe, og virksomheder som ønsker at skabe kontakt til denne. Uanset dit eller din virksomheds behov, vil vi kunne hjælpe med kontakten til de mere 1.000.000 årlige besøgende i alderen 18-35 år.

Vores fornemste opgave er, at skabe meningsfulde relationer mellem brugere af Studenterguiden.dk,
vores samarbejdspartnere og annoncører.

Udvalgte Referencer

Kontakt Os

Kenneth Jørgensen COO & Partner
Telefon: 2970 3684

Ønsker du at indgå et større samarbejde eller annoncere på Studenterguiden.dk står Kenneth til rådighed. Pressehenvendelser bedes også rettes til Kenneth.

Martin Jørgensen CEO
Telefon: 3112 3684

Martin er stifter og ejer af Studenterguiden.dk. Martin arbejder til daglig med SEO-optimering af siden, og håndterer tekniske henvendelser.

Kontakinformation

Hvad kan vi hjælpe dig med?

På Studenterguiden.dk står vi altid klar til at hjælpe, uanset, hvad behovet måtte være. Kontakt os på nedenstående kontaktformular, eller på kontaktinformationerne ude til højre så tales vi snart ved.