Få hjælp til at vælge den rigtige bank

Studenterguiden.dk har samlet en lang række artikler, nyheder og ikke mindst hjælp til at få styr på din økonomi - og samtidig spare mange tusinde kroner hvert år. Du finder hjælp til bl.a a-kasser, forsikringer, banker, bolighandel og meget mere.

Vi ved at en sund økonomi er uhyre vigtig for studerende, og det kan være svært at navigere i de mange forskellige muligheder, tilbud.

Vi har allieret os med Monera.dk som står for ekspertrådgivningen på de områder, hvor din økonomi har behov for et par dygtige og ikke mindst friske øjne. Rådgivningen er gratis og 100% upartisk og du vil efter endt rådgivning stå med en række af landets absolutte bedste tilbud - uanset, hvordan din økonomi ser ud.

Monera er blevet omtalt i bl.a. Børsen, Radio24syv, Trendsonline, Uvildige.dk og mange andre medier. Her bliver Monera rost for deres store brugervenlighed og unikke koncept.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til netop din økonomi.

Klik og se hvor meget du kan spare:


 • Banker

  Spar tusindvis af kroner på dine lån

  Spar tusindvis af kroner på dine lån

  Du kan spare mange penge på dine lån med den rette rådgiv…

  Du kan spare mange penge på dine lån med den rette rådgivning.Det er som oftest nødvendigt at optage lån i forbindelse med store…

 • Banker

  Hvilken bank skal du vælge

  Hvilken bank skal du vælge

  Få hjælp til at vælge den helt rigtige bank - der er mang…

  Få hjælp til at vælge den helt rigtige bank - der er mange penge at spare! Der er ofte penge at spare ved at vælge den rette bank, og so…