Unge: Sådan tjener du penge ved siden af SU

Unge: Sådan tjener du penge ved siden af SU

Annonce: Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Eaglemedia.dk og kan indeholde betalte links.

Som studerende kan budgettet til tider være stramt. Der er ikke altid råd til alt det sjove som cafeture, den nye smarte iPhone eller nyt tøj. Hvis du vil have mulighed for at købe ovenstående med plus på kontoen, er et job nødvendigt.

Det kommer garanteret ikke som en overraskelse for dig. Og måske du allerede har et eller flere jobs ved siden af dit studie. Men et studiejob behøver ikke nødvendigvis at tage alt din fritid. Du kan eksempelvis blive virksomhedsejer ved at købe en webshop. Du kan arbejde hjemmefra og selv styre dine arbejdstimer.

Lyder det som noget for dig? Læs med og bliv inspireret så du selv kan komme i gang og få lidt ekstra ved siden af SU’en.

Start din egen virksomhed online

At være virksomhedsejer ved siden af sit studie kan lyde vildt. Vildt fedt vil mange måske mene. Men i dag er det forholdsvis nemt at blive virksomhedsejer som ung.

Du har rig mulighed for at købe en webshop, hvor du kan sælge alverdens ting online. Om det er bordtennisbolde, et tøjmærke eller noget tredje er op til dig. Det er i virkeligheden kun dine interesser, der bestemmer dit produkt.

Når du skal sælge et produkt online, skal du have en webshop. Denne kan du købe eller selv programmere. Sidstnævnte er særligt kompliceret, hvorfor du som uerfaren anbefales at købe en webshop. Du kan eksempelvis købe en webshop som Shopify hos EagleMedia. EagleMedia tilbyder Shopify som i dag anvendes af flere end 800.000 webshops. De har mange års erfaring bag sig, og de kan hjælpe med alle webshop-løsninger, uanset hvilket program du foretrækker at arbejde med. De vil desuden også rådgive dig, så du ender med at få den bedste løsning til det produkt, du sælger – og så arbejder de med priser, hvor alle kan være med.

Det er nemt for dig at tilpasse webshoppen dine ønsker. Som ung og kreativ har du garanteret mange ideer, du gerne vil vise i webshoppen.

Fordelene ved at købe en webshop

Når du skal starte din webshop online, skal du først finde et produkt, du vil sælge. Herefter skal du købe en webshop, som guider dig gennem opsætningen, indtil din webshop står færdig.

Fordelen ved at købe en webshop er, at du ikke selv skal stå for programmeringen. Hvis du er uerfaren inden for det tekniske område, er det en stor fordel.

Ligeledes tilbyder de fleste webshops support. Det vil sige, at skulle du få problemer med opsætning eller lignende, kan du altid kontakte din udbyder. Det vil være en stor hjælp i de fleste tilfælde, hvor du føler dig på udebane.

Når du køber en webshop, skal du desuden have et domæne, som du kan knytte din webshop til. Et domæne kan du ligeledes nemt købe hos en af markedets mange udbydere. Det er også her, at du kan overveje, om et webhotel kan være en løsning for dig. Her har du også mulighed for at tilkøbe support.

Her skal du være opmærksom med en webshop

I dag er det ikke usandsynligt at læse, om en ung studerende, der modtager en høj månedlig indkomst grundet en webshop. Og det smitter af på andre studerende. Men du skal vide, at der med en høj indkomst medfølger hårdt arbejde.

Inden du bliver klar til at gå i luften, skal du også sætte en pris på dine produkter. Du skal have dine egne omkostninger samt konkurrenternes priser med i dine overvejelser. Under din opsætning skal du blandt andet have styr på betalingsmuligheder, fragtmuligheder samt produktbeskrivelser.

Derudover skal du have in mente, at det ikke kun er danske konkurrenter du har. Når du vælger at oprette en webshop, vil du have konkurrenter fra hele verden.

Slutteligt skal du være opmærksom på, at der er en grænse for, hvor meget du må tjene ved siden af din SU. Det er vigtigt, du overholder dette. Ellers kan du risikere at skulle betale hele din SU tilbage.