Tre uddannelser som kun tager 1 år

Tre uddannelser som kun tager 1 år

Er du blevet træt af studie og at hænge med hovedet i bøgerne, og har du lyst til at komme ud på jobmarkedet så hurtigt som muligt? Så findes der faktisk flere forskellige uddannelser, som kun tager 1 år at gennemføre, hvorefter du kan komme direkte ud på arbejdsmarkedet. Hvis dette lyder fristende og som noget for dig, så læs videre her. Her kommer nemlig tre forskellige uddannelser, som du kan tage, som kun har en varighed på et enkelt år.

 

Bedemand

Hvis du ønsker at uddanne dig som bedemand, så kan dette gøres på kun ét enkelt år. Uddannelsen er til folk, som enten ønsker at være selvstændig bedemand eller til folk, som ønsker at være assisterende bedemand. Står du og mangler en bedemand i Odense, kan du læse mere om det. Hvis du derimod er interesseret i en kortere uddannelse, så kan du tjekke uddannelsen som bedemand ud.

Transportuddannelse

Selvom man ikke skulle tro det, så er det faktisk muligt at få en transportuddannelse på kun et enkelt år. Normalt tager det længere tid, hvis man ønsker at læse en specifik transportuddannelse, så du er uddannet indenfor noget mere specifikt. Dog er det muligt at få en kort grundlæggende transportuddannelse på kun et år. Dette kan du gøre ved at stoppe efter et år, som du kan på de fleste transportuddannelser. På denne måde har du det første år erhvervet dig de vigtigste kvalifikationer, som gør, at du kan køre som eksempelvis godschauffør.

 

Lokomotivfører

Tro det eller ej, det er muligt at finde en uddannelse på en varighed af kun 10 måneder: nemlig lokomotivfører. Du kan blive lokomotivfører i både fjerntrafikken, og derved arbejde i hele landet, eller i S-tog, og derved arbejde i Købehavnsområdet.

Hvis du stadig ikke helt, om noget af dette lyder som noget for dig, kan du vælge at tage en uddannelsestest for at se, hvilken uddannelse der passer til netop dig.