Top 3 steder at opleve på Bali

Top 3 steder at opleve på Bali

Annonce

Der er mange der drømmer om at rejse til smukke Bali, enten på oplevelsesrejse eller som ren afslapningsferie. Uanset hvad der er dit formål, findes der tre steder du skal opleve på Bali. Her kan du læse mere om Bali, og hvordan du kan rejse billigt til Bali.

Bali er et sandt ferie- og oplevelsesparadis og en rejse du med garanti aldrig vil glemme. Der findes mange fantastiske ting at opleve på Bali, men her har vi udvalgt tre steder du SKAL opleve på Bali. Bali ligger i det smukke øjrige Indonesien og har alt det bedste af hvad Asien har at byde på.

Eksotiske Ubud

Ubud er byen der er Balis hjerte. Ubud er en by, men ikke en storby som vi kender den. Her er der kløfter og rismarker så langt øjet kan se, og gæstfriheden er noget helt særligt. Ubud er et kunst- og kulturcentrum uden lige, og det er derfor her du skal tage til, hvis du er optaget af netop kunst og kultur, og vil opleve den Balinesiske kultur helt tæt på. Her findes kunstmuseer, kunstmarkeder og spændende små butikker, så du kan få balinesisk kunst med hjem og få et minde for livet.

Fra Ubud kan du også tage på spektakulære udflugter til de mange smukke vandfald på Bali. Dette er en oplevelse for livet, og det er helt klart værd at opleve de smukke vandfald på din rejse til Bali. Fra Ubud går der flere ture, hvor du kan opleve vandfald.

Gili-øerne

Det er ingen vej udenom de magiske Gili-øerne, hvis du lægger din rejse til Bali. Gili-øerne er paradis slik du forestiller dig det i sin reneste form. Der er bounty-strande, palmetræer og absolut ro og fred. Det er et sandt paradis og giver de helt rigtige omgivelser for en afslappende ferie, eller måske til og med en bryllupsrejse. Der er kun fantasien der sætter grænser, men Gili-øerne er et absolut must. Gili-øerne er særdeles populære for snorklere, og det er den perfekte mulighed for at forsøge sig på snorkling enten om du er erfaren eller begynder. Her findes et rigt dyreliv i havet der tiltrækker snorklere, for eksempel skilpadder.

Hvis du ikke kun er til ferie og afslapning, kan man faktisk også feste på Gili-øjerne. På den største af dem er Gili Trawangan. Denne er svært anderledes fra de andre øer, og den mest udviklede hvad kommer til infrastruktur. Her er der et vildt natteliv, og dig der gerne vil feste på din ferie til Bali, finder præcis det du er på jagt efter her. Her findes både pulserende klubber med dansegulv og mindre, hyggelige steder der har live musik om aftenen.

Lombok

Lombok er en sand tropisk eventyrøj. Her kan dig der er glad for at dykke få udløb for dine tropiske fantasier. Her kan du også besøge den smukke lille by Kuta, der giver de perfekte omgivelser for en romantisk eller afslappende strandtur. Den bedste måde at opleve Kuta på er på motorcykel eller moped eller en god, gammeldags cykel.

Her kan du også bestige bjerge. Der findes flere bjerge på Bali, og da især på Lombok. Du kan bestige Mount Rinjani, der er et af Balis mest berømte turistattraktioner. Dette er stadig en aktiv vulkan den dag i dag, og er den næst største vulkan i hele Indonesien.

På Lombok kan du også besøge en perlefarm, hvor der dyrkes de legendariske perler. Lombok er verdensberømt for sine perlefarmer, og dette er et absolut must, hvis du skal rejse til Bali. Her kan du også købe smukke perler med hjem og have til minde om rejsen.

Her kan du også besøge smukke Tanjung Poki og se et helt særligt naturfænomen der opstår i Lombok. Tag til Tanjung Poki for at opleve de smukke stenformationer og bølgefænomener der opstår i det høje tidevand.

Gør det billigt

Det kan godt være lidt svært at rejse på lange rejser på student budget. Lange flyverejser er tit dyrere end korte rejser, og det kan være svært at finde de gode tilbud. Der er desuden tit en del andre omkostninger der skal lægges oveni, som hotel og transport til de forskellige steder. Det mange ikke ved er, at det faktisk er muligt at rejse langt billigt. Det gælder også for Bali. Med Uniquetravel sit unikke rejsekoncept, betaler du mindre og rejser mere for pengene. Uniquetravel skræddersyer din Balirejse og gør den helt speciel, for lige præcis dig, så du kan få din drømmerejse til dit budget. Gennem Uniquetravel bliver din rejse helt speciel og meget billigere end gennem et andet rejsebureau.