Tag til Møn og dyrk din indre forfatter

Tag til Møn og dyrk din indre forfatter

Vil du være en del af en eksklusiv gruppe der bliver hjulpet videre med at forfølge drømmen om at blive forfatter? Måske er du allerede forfatter, men har brug for et ekstra skub for at komme i gang igen eller ud af en skrivekrise.

Forfatterskole.dk har erfarne forfattere der hjælper dig videre og giver dig inspiration på en tur til Møn, hvor du kan lade tankerne flyde udenfor storbyens larm.

Der vil blive udforsket i prosa og noveller og du vil blive hjulpet med at finde din foretrukne prosa. Du lærer skriveteknikker, som du får mulighed for at afprøve i praksis. Weekenden vil bestå af foredrag, oplæsning og skrivning hvor du kan få feedback og gode råd til at forbedre dine teknikker og din måde at formulere dig på. Desuden vil der komme et par af landets dygtigste forfattere og digtere, som vil læse højt af deres værker.

Fra 9.-11. september har du mulighed for at komme med på dette enestående tilbud!
Tilmeld dig på Forfatterskole.dk eller læs mere om de kurser Forfatterskole.dk tilbyder her og udfyld formularen for at modtage mere information.
Tilmelding inkluderer indkvartering og halvpension.
For yderligere oplysninger ring på tlf. 5859 1030 eller skriv til: info@forfatterskole.dk

Filmforfatning minder meget om opbygningen af en novelle, så hvis du er til filmforfatning, har du mulighed for at lære meget af dette kursus.

Studenterguiden.dk har anmeldt Forfatterskole.dk - du kan læse vores anmeldelse her