Sunde tænder med studierabatter hos Tandlægerne Frederiksgade

Sunde tænder med studierabatter hos Tandlægerne Frederiksgade

Det er manges opfattelse, at SU og tandlægebesøg ikke går godt i spænd. Men det er både en fejlagtig og ærgerlig opfattelse.

En til to årlige besøg hos tandlægen spiller en central rolle for opretholdelsen af sunde tænder. Men disse tandlægebesøg kan udgøre en markant del af budgettet, når man er på SU – og det går udover tændernes sundhed!

Forebyggelse er nemlig den både bedste og billigste måde at undgå at skulle betale i dyre domme ved tandlægen, men et vigtigt led i korrekt forebyggelse er at få foretaget tandrensning hos tandlægen. En behandling, der tit og ofte fravælges af studerende.

Vægter du dine tænders sundhed højt, men udfordres du af tandlægens ofte høje priser, er der god grund til at vælge Tandlægerne Frederiksgade som din tandlæge i Århus. Her er der nemlig en markant studierabat at hente for dig, som er studerende.

Studierabat på frie ydelser

Studierabatten hos Tandlægerne Frederiksgade indebærer, at du får 15 % rabat på frie ydelser i forbindelse med din behandling hos tandlægen. Med frie ydelser henvises der til tandbehandlinger, hvis priser tandlægerne selv regulerer modsat faste ydelser, hvis priser fastsættes af Tandlægeforeningen og Den Offentlige Sygesikring.

Blandt frie ydelser finder du blandt andet fjernelse af visdomstænder, plastrestaureringer og rodbehandling; alle former for behandlinger, der kan være relevante for dig som studerende.

Tandlægerne Frederiksgade har i sinde at give studerende mulighed for at opretholde en stabil og sund tandhygiejne, og på denne klinik får du altså en professionel tandlæge i Århus med yderst konkurrencedygtige priser.

Sådan får du studierabat

Når du er indskrevet på en SU berettiget uddannelse, kan du få studierabat hos Tandlægerne Frederiksgade.  Dette betyder i praksis, at du skal fremvise et gyldigt studiekort eller en indskrivningsbekræftelse, inden du påbegynder behandling.

Din studierabat vil blive fratrukket den endelige pris, og du risikerer altså på ingen måde at gå ned i kvalitet, idet du går ned i pris. Du vel nemlig altid modtage den samme gode behandling og omsorgsfulde tilgang, der er karakteriserende for alle behandlinger i klinikken.

Tandlægerne Frederiksgades formål med at give studierabat på tandbehandlinger til dig, er at påvirke dig til at prioritere tandlægebesøg højt og dermed vælge fokus på sundhed til.

Med andre ord behøver det ikke at være dyrt at gå til tandlægen, når du er studerende.