Stå ikke med håret i postkassen på Valentines Day

Stå ikke med håret i postkassen på Valentines Day

Valentines Day nærmer sig med hastige skridt. Det er godt nok en tradition der er opfundet i USA og nogle beskylder blomster- og chokoladeindustrien for at stå bag. De benytter den også markant i deres markedsføring, men hvorfor ikke have en enkelt dag om året, hvor man gør noget godt for sin kæreste? Det er jo heller ikke nødvendigvis en kvindelig kæreste der skal forkæles da der jo efterhånden er så meget ligestilling at man også kan gøre noget dejligt for sin mandlige kæreste på denne dag.

Heldigvis kan man også gøre noget godt for hinanden, sammen. Hvis ikke dagen falder dårligt sammen med skole eller arbejde, så kan I jo starte dagen med at tage hen til frisøren, for at blive shinet op til dagen. Et godt sted at tage hen er Hairwerk, som ligger både i Torvegade og Teglgårdsstræde i København. Hairwerk har fokus på dig og din kæreste og hjælper dig meget gerne med at finde en frisure der passer til anledningen.

Priserne er heldigvis også til at du har råd til en god middag og en biograftur bagefter eller hvad I nu har lyst til. Det kan faktisk være ganske sjovt at gøre sådan noget sammen, som at blive klippet eller farvet og gjort rigtig fint i stand til en hyggelig aften.

Du skal ikke være bange for at komme i byen bagefter med et kæmpe garn der ser frygteligt ud. Hairwerk har den ekspertise der skal til og de er altid med på beatet med de nyeste teknikker, så du bliver passet godt på og får et look der matcher dig og tiden.

Bestil en tid her til en hyggelig Valentines Day her og lad Hairwerk tage sig af dit hår.

Studenterguiden.dk har anmeldt Hairwerk - du kan læse vores anmeldelse her