Spar penge ved at lave negle derhjemme

Spar penge ved at lave negle derhjemme

Sponsoreret indhold:

Der er ikke noget, der kan live et outfit op som flot neglekunst. Man kan også få lyst til at snakke og gestikulere mere, så man rigtig kan vise neglene frem. Desværre er det ikke helt billigt at gå i salon og få neglene ordnet. Heldigvis kan du selv gøre det derhjemme. 

I 2022 er det meste muligt, når det kommer til negle. Hvad end du er til franske tipper, babyboomer-negle, glitter, sten eller mønster, kan du sagtens få det. Det er bare en smule dyrt. Det vil sige, medmindre du selv laver neglene... 

 

Lav en hjemmesalon med gellak  

Har du hørt om gellak? Det er perfekt til hjemme-negle-salonen. Gellak giver en glat og glansfuld overflade, som kan holde utrolig længe. Faktisk behøver du sjældent fjerne lakken, før din negl er vokset ud. Derfor er gellakken også en billig løsning, især hvis du gør det selv. 

Gellak hærdes under UV-lampe, hvorfor du føler dig som en sand professionel, når du laver negle. Lampen kan fås i et gellak-startsæt, hvor du får de basale ting, du skal bruge til din hjemmesalon. Et startsæt kan således også indeholde primer, basecoat og topcoat, neglebåndsskubber, elektrisk neglefil, neglebuffer, neglebåndsolie- og klipper med mere.  

 

Du fører penslen  

En fordel ved selv at lave gellak-negle derhjemme er, at du helt selv er herre over det endelige resultat. Det er en sjov hobby, hvor man kan eksperimentere og være kreativ. Hvis du vil nørde rigtig igennem, kan du investere i forskellige neglepensler og dotting tools. Mulighederne er mange. 

 

Spar på pengene – ikke livskvaliteten  

Der er måske nogle, der tænker, at flotte negle da bare kan spares væk. Det kan de jo sådan set også. Men det er ærgerligt, hvis det er noget, der vækker glæde og begejstring i din hverdag. Hvis du har det sådan, er det måske bedre at spare pengene på at gå i salon og i stedet lave neglene selv.  

 

Sådan gør du hjemmesalonen endnu billigere  

Hvis du gerne vil gøre neglene så billige som muligt, kan du overveje at ønske dig et gellak-startsæt i gave. På den måde behøver du ikke selv bruge penge på UV-lys, primer, basecoat og topcat med mere.  

Det er meget almindeligt, at et startsæt koster omkring 600 kroner, men du kan også få sæt til 1.000 kroner og mere. Husk også at ønske dig lak i smukke farver, da de som oftest købes ved siden af startsættet.