Spar penge på indretningen med Crocca!

Spar penge på indretningen med Crocca!

Er du lige kommet på plads i den nye studiebolig, men det er som om der stadig mangler noget for at fuldende hyggen? Frygt ej! Studenterguiden er her for at hjælpe dig. Nu kan du nemlig spare en masse penge på lækkert tilbehør til hjemmet. 

Smukke omgivelser
Uanset om du bor i en treværelses eller et 12 kvadratmeters kollegieværelse, så er det dejligt med smukke omgivelser. Selvom det måske bare er en midlertidig studiebolig, så vil man jo gerne indrette det flot og hyggeligt. Måske er det lige præcis en god omgang brugskunst du mangler. Du tror måske at brugskunst er gammeldags og noget som bare stod hjemme hos mormor, men så må du lige tro om igen. Hos Crocca.dk kan du finde alt fra smukke krukker til elegante figurer. Måske sidder du lige og mangler et salt og pebersæt til køkkenet, eller en retro arbejdslampe til skrivebordet. 

 

Brugskunst på budget
Crocca.dk tilbyder mange muligheder. Udover utallige indretningsmuligheder til køkkenet, haven og stuen, så finder du også spiritus, blomster og lækre dekorationer til forskellige højtider. Som studerende er det sjældent man har mange penge mellem hænderne, specielt til at bruge på indretningen. Men det skal du ikke bekymre dig om! Crocca.dk har nemlig samlet en side hvor du kan se alle deres tilbud og få rabat på en masse forskellige, lækre sager. Så kan du nemt finde lækre vare til billige penge.

 

Detaljerne tæller
Selvom du måske tænker at det slet ikke er nødvendigt at fokusere på indretningen, så er det altså detaljerne der tæller. Måske skal du bo i den samme studiebolig de næste 3-5 år. Er det så ikke lidt mere hyggeligt med nogle smukke malerier på væggene og en lækker vase på spisebordet? Med lidt nips kommer du altså langt. En plante, nogle søde fyrfadslys og en smuk figur kan gøre underværker for stemningen og atmosfæren i dit lille hjem.

 

Husk at du på Crocca altid finder mange spændende tilbud på lækre varer. Der er uden tvivl noget til dig som er flyttet hjemmefra, og er på et stramt SU-budget!

Se deres mange gode tilbud med rabat lige her!