Spændende nyheder & introtilbud på 20 % på KEVIN.MURPHY

Spændende nyheder & introtilbud på 20 % på KEVIN.MURPHY

Nytårsforsæt...En sundere livsstil... Er helbred og velvære blevet vigtigere for dig?

Ja der er mange begreber og sætninger, som følger januar måned.
Det er med glæde, at vi nu kan fortælle jer lidt om vores nyeste allergivenlige tiltag og præsentere samt behandle i miljøvenlige produkter fra KEVIN.MURPHY og farver fra Innosense uden pPD og pTD.
Innosense er pt. de eneste permanente farver med 100 % dækkeevne på markedet, som er godkendt af det europæiske allergiforskningscenter ECARF.
Tjek videoen hvis du ønsker mere information og ellers spørg os, om det er noget at overveje til dig, ved næste besøg.https://www.youtube.com/watch?v=l9cbFJKJjv8

KEVIN.MURPHY
Siger man Kevin Murphy, må man udover at han er en af verdens mest respekterede og eftertragtede hårstylister, også sige unikke og helt specielle hårprodukter. Australske Kevin Murphy er ophavsmand og har udviklet hårplejeprodukterne af samme navn.
Hårprodukter fra Kevin Murphy bygger på samme filosofi, som hudplejeprodukter og indeholder kun de bedste naturlige ingredienser og fremstilles i videst muligt omfang, af vedvarende og bæredygtige ressourcer, herunder rene essentielle olier, økologiske ingredienser, planteudtræk og naturlige antioxidanter. Alle Kevin Murphy hårprodukter er fri for sulfater og parabener.
Målsætningen for Kevin Myrphy, er således at kunne levere førsteklasses hårplejeprodukter, som er naturlige og oprindelige og som samtidig giver garanti for pålidelighed og effektivitet.

Designet med den firkantede emballage er også speciel og nøje gennemtænkt. Den firkantede emballage har et væsentligt større rumfang og der bruges op til 40% mindre plast, som jo igen er til gavn for miljøet. Netop miljøet er i højsædet hos Kevin Murphy, som kun anvender ingredienser i hårplejeprodukterne, fra globale småproducenter, der anvender organiske eller økologiske principper, for dyrkning og høst.

Tjek nogle af Kevin Murphys lærrige produktpræsentationer på youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=g_bV5dYH4fs
https://www.youtube.com/watch?v=zw7Rtfu22ZY
https://www.youtube.com/watch?v=lCjshYmp4Hg

Lige nu har vi introtilbud på KEVIN.MURPHY og giver 20 % på alle produkterne i serien.

Studenterguiden.dk har anmeldt Frisør Søborg & Henriksen - du kan læse vores anmeldelse her