Klik her for at komme til Penge-sektionen, hvor du finder flere artikler omkring a-kasser, forsikringer og banker målrettet unge og studerende

Sælg din brugte iPhone og få luft i dit budget

Sælg din brugte iPhone og få luft i dit budget

Er det lidt trængt med pengene? Mange er lige flyttet hjemmefra og startet på studie, så det kan være lidt svært at få det hele til at hænge sammen, sådan helt økonomisk set. Der er mange ting at bruge pengene på. Den nyeste iPhone er lige kommet på markedet, og der er planlagt bytur med vennerne. Fristelserne er mange, men desværre er du på et stramt SU-budget.

Der er måske lys for enden af tunnelen. Måske har du en gammel iPhone liggende i skuffen, fordi du har skiftet til en ny og bedre model. Eller måske går du rundt og drømmer om at udskifte din nuværende til den nyeste model.Sælg den! Det er så simpelt som det lyder. Der er mange steder på nettet, hvor brugte iPhones bliver opkøbt til utrolig gode priser, og det skal vi snakke om i dag.

 

 


Her får du mest for din brugte iPhone

 

For at indgå i analysen skal forhandlerne informere om kravene for hver kategori af telefonens stand. Derudover skal priserne kunne findes online.

Den vejledende pris for mobiler, der “fungerer”, henviser til 2 faste priser for enten en “godt brugt” eller “pæn og velholdt” iPhone.

Som du kan se ud fra tabellen foroven, er det selvfølgelig de nyeste modeller, der giver den bedste betaling.

Alligevel giver BrugteiPhones.dk hele 400 kroner for en defekt iPhone 5S. Du kan endda få op til 1.300 kroner for en velfungerende 5S’er. Det kan virkelig give dig lidt luft i budgettet, om det så er til at have det sjovt i weekenden, få en ny lækker iPhone, eller bare så du ikke behøver spise pasta og ketchup hele måneden.

Der er dog nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du sælger din iPhone:

6 ting du skal huske, inden du sælger din iPhone

  • Lav en sikkerhedskopiering af data med iCloud eller iTunes
  • Slet din iCloud konto fra din gamle iPhone
  • Log ud af iMessage og FaceTime
  • Log ud af iTunes og App Store
  • Nulstil alt dit indhold

○      Indstillinger > Generelt > Nulstil > slette alt indhold og indstillinger.

  • Afmeld din iPhone på supportprofile.apple.com

Når du nu har fået lidt luft i budgettet fra den nye kapitalindsprøjtning efter at have solgt din iPhone, er det tid til at se, om du betaler for meget til mobilabonnement. Gå derfor ind på Samlino.dk og se, om du ikke kan spare lidt ekstra hver måned.