Sådan laver du mad til SU-venlige priser!

Sådan laver du mad til SU-venlige priser!

Sponsoreret indhold:

Som studerende på SU er man sommetider nødt til at være kreativ i et køkken for at få budgettet og den ugentlige madplan til at gå op i en højere enhed. Opskrifter på mad til SU-venlige priser er bestemt noget, der er eftertragtet blandt de studerende, når der skal kokkereres om aftenen efter en lang dag på studiet. Søger du i øjeblikket inspiration til, hvorledes du også kan komme til at lave mad til SU-venlige priser, så har vi herunder samlet et par gode råd til, hvordan du kommer bedst fra start.

Tilbuds apps er din bedste ven

Ønsker du også at lave god mad til billige penge, men synes det er svært at finde de gode tilbud? Så er du bestemt ikke den eneste. Umiddelbart kan supermarkedernes daglige tilbudsræs være en svær størrelse at holde overblik over. Der er dog i løbet af de seneste år kommet mange nye tilbuds apps til, der samler alle de bedste tilbud fra de forskellige supermarkeder nær dig, således at du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvilke gode tilbud du kan benytte dig af. På denne måde er du sikker på at spare penge, hver gang du er ude at handle.

God mad kræver godt grej

Følgende gode råd knytter sig ikke decideret til SU-venlige priser på mad men handler snarer om, at god mad i langt de fleste tilfælde kræver godt grej. Dette kunne eksempelvis være solide køkkenmaskiner som en stavblender eller en håndmixer, der lader dig være kreativ i et køkken uden at gå på kompromis med din foretrukne opskrifters fremgangsmåde. Mange gange kan vi nemlig finde det nødvendigt at skippe en opskrift, der inkluderer brugen af diverse køkkenmaskiner – i stedet for at gå på kompromis med en god opskrift, bør man i stedet se investeringen af gode køkkenmaskiner som en investering i mange fremtidige herlige retter.

Forlæng holdbarheden på dine madvarer

En anden måde at spare penge på i sin madlavning er faktisk ved at finde metoder, hvorved man forlænger holdbarheden af sine madvarer. Hvert år producerer den enkelte forbruger desværre alt for meget madspild, og er man således opmærksom på at holde sine madvarer friske og bruge dem, inden de bliver dårlige, ja, så sparer man sig automatisk for en masse ekstra ture ned i supermarkedet. Jo mindre madspild, jo mere får man ud af sine madvarer, og på den måde bliver det automatisk billigere at lave skønne retter som studerende på blot en SU. Derudover vil det med tiden generere mindre madspild, der ikke kun er godt for pengepungen, men også er suverænt for vores klima.