Sådan laver du dit helt eget hjemmekontor på budget

Sådan laver du dit helt eget hjemmekontor på budget

Mange studerende har brug for et hjemmekontor, fordi de læser og skriver opgaver hjemmefra. Ønsker du at lave et hyggeligt kontorhjørne i dit eget hjem, hvor du kan sidde behageligt i hyggelige omgivelser, har vi her 3 DIY-tips, som hjælper dig til at skabe et godt hjemmekontor, uden at det koster alverden.

 

Opdel rummet

Selvom du ikke har et ledigt rum i lejligheden, kan du sagtens få et hjemmekontor. Ønsker du at skabe et hyggeligt læsehjørne i et af lejlighedens andre rum, bør du anskaffe en spånplade, for med den kan du let opdele rummet, så du på den måde skaber din helt egen hyggekrog til læsning og opgaveskrivning. Spånpladen behøver ikke nødvendigvis gå fra gulv til loft, for en halvvæg kan også give følelsen af et opdelt rum, samtidig med at den ikke skærmer for al lyset.

Byg dit eget skrivebord

Det lyder måske sværere, end det i virkeligheden er, for faktisk skal du bare bruge en slebet spånplade og to benbukke i enten træ eller metal. Benbukke kan købes billigt i IKEA, men har du krav til, hvor høje og hvor gode benbukkene skal være, kan du få dem speciallavet og svejset hos Kimas, der er specialister inde for metalbearbejdning. Besøg deres hjemmeside https://www.kimas.dk/ hvis du ønsker at vide mere.
Vil du have plads til opbevaring under bordet, kan du skifte én af benbukkene ud med en kommode eller reol i en passende højde.

 

Anskaf en god ergonomisk stol

Det er vigtigt, at du sidder godt, når du befinder dig i dit hjemmekontor, og derfor er det en god idé at anskaffe en ergonomisk stol, der er beregnet til skrivebordsarbejde. De kan dog være temmelig dyre, så søg efter dem på DBA, så du får en god kontorstol til rimelige penge.

Ønsker du flere tips til livet som studerende på SU, kan du læse mere her.