Sådan kommer du i form på SU

Sådan kommer du i form på SU

SU’en kan oftest være en kæmpe udfordring for unge mennesker at finde råd til at træne eller bare komme i form. Både når det kommer til kost, men også motion. Når pengene er knapt, er man oftest også nødsaget til at tage et ekstra arbejde for at få råd til det hele, og hvor finder man så tiden og motivationen til træning? Vi har samlet tre muligheder til, hvorledes man kan komme i form på SU.

Mulighed 1: Udvidet fitnesscentre – gør din research

Der findes et hav af fitnesscentre rundt omkring i landet, men hvad der adskiller nogle fra de andre er, at nogle centre tilbyder studierabat, hvor unge nemmere kan finde råd i økonomien til at komme ned og træne. Der findes også mange centre, hvor åbningstiderne er udvidet, og hvor det er muligt at træne hele døgnet rundt, hvilket vil være en god løsning i forhold til studiearbejde og andre daglige aftaler.
Undersøg derfor som mulighed 1, de fitnesscentre, der tilbyder studievenlige medlemskaber.

Mulighed 2: Hjemmetræning, der holder

En måde at spare både tid og penge på, er ved at lave sin egen træning hjemmefra eller udenfor i sit nærområde. Få sammensat et træningsprogram eller søg inspiration på nettet fra videoer og træningsblogs. Man kan også hente app’s, hvor der i forvejen er lavet træningsprogrammer på forskellige varigheder, hvor det her er muligt selv at administrere sin egen tid. Er det svært at bevare motivationen til at få lavet hjemmetræningen, kan du gå sammen med en veninde, en søster eller din far, der hjælper til at få holdt motivationen oppe.

Mulighed 3: Invester i udstyr, der vil spare dig for penge på sigt

Ønsker man en kombination af mulighed 1 og mulighed 2, kan man overveje at investere i sit eget hjemmeudstyr. Eksempelvis kan et løbebånd være ideelt at stille i kælderen, som hele familien i øvrigt kan få gavn af, og med et løbebånd, der fx koster 6.000 kr. og et almindeligt medlemskab ned til det lokale fitnesscenter på 250 kr. om måneden, er løbebåndet allerede tjent hjem efter 2 år. Endnu hurtigere er det tjent hjem, hvis flere i familien går sammen om købet og alle benytter sig af det. Se mere her for yderligere informationer om træningsmaskiner til hjemme brug.