Sådan indretter du dit kollegieværelse billigt

Sådan indretter du dit kollegieværelse billigt

Når man flytter ind på sit kollegieværelse, er der en masse ting, som skal ordnes. Der skal findes et sted at placere alle sine ting, og det kan være svært at vide, hvordan man gør det bedst muligt. Heldigvis er der nogle tips og tricks, som du kan følge for at spare penge og samtidig have et pænt værelse.

1. Lav dit eget sengebord

Det er nemt at lave et sengebord, hvis du har en bænk eller noget andet, du kan bruge. Det er også nemt at skifte ud, hvis det ikke passer ind i værelset.

2. Hæng dine billeder op med knapper

Hvis du ikke vil bore huller i væggene, kan du bruge knapper til at hænge billederne op med. Det er nemt og billigt, og det ser godt ud.

3. Brug tørklæder til at skjule kabler

Du kan bruge tørklæder til at skjule kabler, så de ikke er synlige. Det gør værelset mere pænt og ordentligt.

4. Giv væggene en makeover med tapet

Du kan give væggene en makeover med tapet, så de ser bedre ud. Der findes mange forskellige typer tapet, som du kan vælge imellem, og det er ikke så dyrt som man skulle tro.

5. Brug puder til at skabe hygge

Puder er ikke kun behagelige at sidde på, men de kan også skabe en hyggelig atmosfære i værelset. Du kan finde mange forskellige puder i alle mulige farver og størrelser, så der er noget for enhver smag.

6. Find billige møbler på DBA eller andre steder

Hvis du ikke har lyst til at bruge for meget penge på dit kollegieværelse, kan du kigge på DBA eller andre steder for at finde billige møbler. Du kan også bytte og sælge ting med dine venner, så I får noget nyt til jeres værelser.

7. Gør brug af pladsen under sengen

Der er ofte en del plads under sengen, som man ikke udnytter. Du kan bruge det til at opbevare ting, eller du kan få nogle hylder eller skuffer, så det bliver nemmere at finde tingene igen.

8. Gør brug af vinduerne

Du kan sætte hylder op ved siden af dine vinduer, hvor du kan stille blomster og andre ting. Det er også en god idé at bruge vinduerne til at hænge billeder op, så de ikke fylder for meget på værelset.

9. Brug plastikkasser til at opbevare ting i

Plastikkasser er perfekte til at opbevare ting i, fordi de ikke fylder for meget. Du kan også bruge dem til at flytte ting rundt med, hvis du skal have rengjort eller ordnet noget på værelset.

10. Brug ting, du allerede har

Du kan bruge ting, du allerede har, til at dekorere dit kollegieværelse med. Det behøver ikke at koste noget at gøre værelset pænt, og det er også en god idé at genbruge ting.

 

Det er ikke altid nemt at indrette et kollegieværelse, men hvis du følger disse tips, kan du spare penge og samtidig have et pænt og hyggeligt værelse. Husk på, det behøver ikke at koste en formue at gøre dit kollegieværelse pænt. Så giv det et forsøg, og se, hvad du kan finde på. Måske har du mere talent for det, end du tror!

 

Kunne du tænke dig at læse flere gode råd omkring boligindretning, så besøg lyshuset.dk