Sådan gør du studenterugen en hel del sjovere

Sådan gør du studenterugen en hel del sjovere

Sponsoreret indhold:

Du har sikkert drømt om studenterugen siden du satte dine ben på skolen på din allerførste skoledag på gymnasiet, HTX, HHX eller lignende. Det har hele tiden været målet at nå til studenterugen, hvor der virkelig skal gives gas med øl, fest og sjovt selskab.

Det kommer til at være én af de vigtigste og sjoveste uger i dit liv, og af den grund skal den heller ikke have for lidt!

Festerne i ugens løb skal være vanvittigt sjove med gode druklege, spil og masser af god alkohol. Og dagen, hvor I skal køre studenterkørsel, skal også være helt perfekt. Studenterugen er der, hvor I skal fejre, at de tre år med slid og slæb er overstået. Det skal være en uge, som du aldrig glemmer!

 

Få styr på din studenteruge i god tid

I jagten på den perfekte studenteruge, så er der nogle steps, du skal have i orden inden ugen påbegyndes.

Først og fremmest er det vigtigt, at du har dit fundament i orden inden ugen begynder. Du skal være forberedt på alle scenarier og så skal du have skaffet alle remedier til ugen, så du ikke står og mangler noget, når først ugen påbegyndes.

Du skal selvfølgelig have anskaffet masser af alkohol, en masse pynt, masser af sjove drukspil, herunder ølbowling, Twister, dart og meget mere. Du kan også med fordel skaffe dig et beer pong bord med led lys, så du kan spille beer pong i mørket. Det gør det hele lidt mere festligt.

 

Det essentielle til ugen du aldrig vil glemme

Når du skal planlægge din studenteruge, så er det som sagt vigtigt, at starte i god tid med at planlægge.

Du skal huske at skaffe alkohol og masser af produkter, der kan bidrage med underholdningen. Det kan fx være en dartskive og pile, kegler og en bold til ølbowling og et sæt med bolde og kopper til beer pong.

Når først du har alt det essentielle på plads for en god studenteruge, så er det eneste, du mangler for at komme helt i mål, er et godt humør og et mind-set, som er klar på at feste ugen igennem. 

 

Find alt til studenterugen hos PartyVikings

Hos danske PartyVikings finder du alt, du skal bruge til din studenteruge. PartyVikings sælger underholdningsprodukter til primæt unge mennesker, hvorfor det også er det perfekte sted at finde, hvad du skal bruge til dine studenterfester.

Visionen - som PartyVikings har - om at gøre verden til et sjovere sted bliver indfriet, når du ser, hvilket udvalg, de har inden for festartikler.

Besøg PartyVikings i dag og se udvalget af festartikler, som kan gøre din studenteruge en hel del sjovere.