Sådan gør du din studiebolig forårsklar

Sådan gør du din studiebolig forårsklar

For de fleste studerende står januar i eksaminernes tegn, hvorfor der sjældent er nok tid til andre praktiske gøremål. Men når eksaminerne er veloverstået, kan du endelig ånde lettet op, og starte med at komme tilbage i dine gamle hverdagsrutiner igen. En god start på dette er ved at gøre din studiebolig forårsklar.

 

Få sorteret i dine ting

Det første, som du kan give dig i kast med er at få sorteret i alle dine finurlige nipsting, dit tøj, gamle noter og lignende. Hvis du har et depotrum eller kælderrum, kan du med stor fordel også få ryddet op i disse rum – men pas på, du ikke kommer til at låse dig selv ude af din studiebolig, når du render frem og tilbage mellem lejlighed og depotrum. Hvis uheldet skulle være ude, så kan du hurtigt få fat på en Låsesmed. Der findes heldigvis mange muligheder, hvis du akut mangler en låsesmed i København.

 

Så blev det tid til rengøring

En grundig sortering giver anledning til en endnu grundigere rengøring af studieboligen. Efter en hektisk eksamensperiode, er der med sikkerhed steder i din bolig, der trænger til en kærlig hånd. Inden studiet starter igen, er det en god idé at foretage en grundig vinduespudsning, afstøvning af radiatorer og støvsugning bag den gamle sofa i stuen.