Sådan finder du den perfekte gave på SU

Sådan finder du den perfekte gave på SU

Foråret er over os, og snart kommer sommerens sol og varme. Denne tid er dejlig, og mange af os får fornyet energi af det gode vejr. Men det er også en dyr tid, hvor både konfirmationer, studentergilder og bachelor- og kandidatfester står for døren. Som studerende har man ikke det største økonomiske råderum, og for mange kan det være svært at finde penge i budgettet til de mange gaver, der skal gives i løbet af det næste stykke tid. Derfor kommer vi her med 3 ideer til, hvordan du får råd til det hele.

Undersøg markedet

Som du måske ved, findes der mange forskellige priser derude på det samme produkt. Derfor bør du undersøge markedet grundigt for, hvor du kan købe gaven billigst. Det kan du blandt andet gøre ved hjælp af Pricerunner, som er en hjemmeside, der samler alle priserne på det samme produkt ét sted. Fordelen ved Pricerunner er, at hjemmesiden sammenligner produktpriser fra traditionelle fysiske butikker med onlinepriser, og på den måde finder du hurtigt ud af, om det bedst kan betale sig at købe gaven over nettet, eller om det er bedre gå ud i den fysiske butik.

Køb brugt

Har du ikke råd til at købe gaven fra ny, kan du forsøge at finde den brugt. Bæredygtighed er de seneste år blevet meget populært, og der findes et hav af forskellige apps og hjemmesider, der sælger brugte produkter af høj kvalitet. Du kan spare mange penge ved at købe brugte gaver, og på denne måde skåner du desuden miljøet, fordi der ikke skal produceres og transporteres mere nyt.

Vær kreativ

Som sidste råd kan du være kreativ og give en oplevelse eller lave en gave selv. Det kan eksempelvis være en tur i biografen eller ud at spise, eller du kan blot printe et billede af jer to fra en af jeres gode stunder sammen og ramme det fint ind.

Har du brug for flere råd til, hvordan du får råd til det hele på SU, kan du læse mere her.