Sådan får du meget mere for pengene

Selvom man er på SU, kan man godt have lyst til at købe den nyeste iPhone eller en lækker skjorte. Når man så kigger på bankkontoen, kan der pludselig synes langt, til man får råd til noget som helst af det, man drømmer om – men det er der heldigvis råd for. For der er ingen grund til, at livet som studerende på SU skal være helt uden nogen former for luksus, det gælder bare om at finde de gode tilbud.

Tøj med store rabatter

Når der skal købes nyt tøj, må man som studerende ofte holde sig fra mærkevarerne og ty til de billigere alternativer, hvis man skal have det hele til at løbe rundt. Derfor er det måske de færreste, der jævnligt klikker sig ind på et sted som Magasins webshop, men det er faktisk ærgerligt. For som du kan se på webshoppen her, har de nemlig en helt kategori med tilbud – og her er virkelig store rabatter at hente. Her kan du finde alt fra sko til skjorter og bælter med store rabatter, og det er også et oplagt sted at kigge hen, hvis du mangler en gaveidé eller noget til boligen, for her kan du ofte finde ting til langt under halv pris.

Billige iPhones

En ny telefon er en af de lidt større udgifter, når man er på SU, og det kræver som regel, at man sparer sammen i noget tid, for at få råd til en af de nyeste modeller. Det har tre unge mænd dog forsøgt at gøre op med. De har skabt firmaet Phonetrade, der reparerer og sælger brugte smart phones, og det gør det muligt for dig som studerende at få fat i en fed telefon til langt under markedsprisen. Det er muligt at vælge mellem telefoner, der fremstår som helt nye og telefoner med mindre brugsridser – alt efter ens budget. Det er lige til at gå til, og du kan eksempelvis købe iPhone 7 her.

Ryd ud og tjen penge

Som navnet antyder, kan Phonetrade selvfølgelig også bruges den anden vej rundt. De fleste af os har et par gamle telefoner liggende i en eller anden skuffe. Det er sjældent, fordi telefonerne er gået i stykker, de er som regel blot blevet droppet for en nyere model. Den sjældne gang imellem, hvor man mister sin telefon, eller den går i stykker, kan det være rigtigt smart at have en ekstra derhjemme, men helt ærligt har du så virkelig brug for mere end en af den slags? En mulighed kunne være at sælge et par af de gamle telefoner og bruge pengene som et tilskud til den nye drømmetelefon.