Sådan får du hjælp til at komme ud af en skriveblokade

Sådan får du hjælp til at komme ud af en skriveblokade

Det er blevet meget almindeligt efterhånden at have en coach eller en mentor. Selv de store virksomhedsejere er begyndt at efterspørge mentorer. Men det er ikke noget, der er forbeholdt nogen bestemt branche eller nogle bestemte typer mennesker. Coaching findes inden for alt og coaching er ikke bare en dille, som er oppe i tiden. Det er et udtryk for at vi udvikler os bedst, når vi får den nødvendige støtte. Alle har brug for hjælp og støtte fra tid til anden. Det er vi som mennesker minded på og bygget til, da vi er sociale mennesker der elsker at interagere.

Har du fået en skriveblokade som forfatter eller sidder du alene med en opgave eller en roman du har mistet overblikket over, så er det måske tiden selv at se efter en coach. Forfatterskole.dk tilbyder personlig hjælp og vejledning til at komme i gang eller videre med dit skriveri og støtte dig undervejs, så du ikke opgiver eller bliver opslugt af overspringshandlinger. Slutteligt hjælper de også med at tage kontakt til et forlag, hvilket de selvfølgelig har mange gode kontakter indenfor.

Det personlige coachforløb kan være et kortere eller længere forløb og det foregår online. Du kan læse mere her om hvordan du får hjælp til at skrive og udgive dit kommende mesterværk.

Studenterguiden.dk har anmeldt Forfatterskole.dk - du kan læse vores anmeldelse her