Privat Socialrådgiver

Privat Socialrådgiver

Er du kommet i klemme i det kommunale system? Bisidderhjælpen tilbyder uvildig rådgivning til privatpersoner, virksomheder og organisation, som ønsker et korrekt og effektivsagsforløb.

Vores team af erfarne og private socialrådgivere kender sagsgangen fra den anden side af bordet og ved hvad der skal til, for at private borgeres og medarbejderes rettigheder tilgodeses.

Med Bisidderhjælpen på sidelinjen skabes komplet overblik over det nuværende eller kommende sagsforløb, hvilke muligheder og rettigheder du har krav på samt hvordan afsluttes bedst muligt og hurtigst muligt.

Vi gør det nemt og smertefrit at tage kampen op mod komplicerede regelsæt og bureaukratiske procedurer, så der igen kan falde ro og stabilitet over både hverdagen og familielivet.

Bisidderhjælpen sikrer korrekt og rettidig hjælp i svære eller uoverskuelige perioder, når sygemelding, familiesager eller anden social problemstilling fylder for meget i hverdagen.

 

Bisidder

Forvaltningsloven giver mulighed for at lade dig repræsentere af andre, når du eksempelvis er blevet indkaldt til møde på kommunen, jobcentret, statsforvaltningen eller øvrig kommunal og offentlig institution. Med en bisidder fra Bisidderhjælpen i ryggen, får du både en personlig og juridisk sparringspartner, som kan støtte og guide dig igennem sagsforløbet. Hos Bisidderhjælpen oplever vi, at blive inddraget i forskellige typer sager, som kan strække sig over et enkelt møde i rehabiliteringsteamet til mere komplekse tværfaglige sager. Uanset din udfordring og konkrete sag, så har vi som målsætning at sikre dine muligheder og rettigheder – uden at gå på kompromis med lovgivningen eller det kommunales fortolkning af selvsamme. Kontakt en Bisidder fra Bisidderhjælpen og bliv rustet til et korrekt og effektivt sagsforløb. Læs mere om fordelene ved en bisidder på https://bisidderhjaelpen.dk/bisidder/

 

Arbejdsskade

Er du kommet til skade på din arbejdsplads eller fået en fysisk eller psykisk lidelse som følge af dit arbejde/arbejdsmiljø, så kan du være berettiget til erstatning. Hos Bisidderhjælpen hjælper vi med at udredt og behandlet evt. tab af erhvervsevne og méngrad, så sagen er modnet til at blive indsendt til Arbejdsmarkedets Erhvervssygdomssikring og på sigt blive anerkendt som en ’arbejdsskade’.

Oplever du komplikationer i dialogen med det offentlige og evt. ønsker at klage over en afgørelse, så tag kontakt til en jurist fra Bisidderhjælpen og få rådgivning samt praktisk hjælp til at få iværksat de nødvendige sagsbehandlingsskridt.