Pop-Pilot vil skaffe flere piger i musikbranchen.

Pop-Pilot vil skaffe flere piger i musikbranchen.

Der er alt for få piger i musikbranchen. Det vil Rosa.org (Dansk Rock Samråd) gøre noget ved.

Siden 2012 har de arrangeret en musiklejr flere forskellige steder rundt i landet, for piger i alderen 13-16 år. Der er ikke tidligere arrangeret en lignende musiklejr i Danmark, og den er derfor helt unik.

Projektet hedder Pop-Pilot og målet er at fange de unges interesse for musikkens verden og de mange facetter den har, så tidligt at de har mulighed for at udvikle sig i branchen. Det er ikke kun musikere og sangere, men også sangskrivere, managers, bookere og formidlere.

Til at lede og guide de unge piger igennem musikkens verden på musiklejren, har Pop-Pilot allieret sig med Katinka Bjerregaard fra bandet Katinka. Hun vil være instruktør i til arrangementet i Fredericia. Som rollemodel der for nylig er slået igennem i DR’s KarriereKanonen, vil hun hjælpe pigerne til at få mere mod og selvtillid.

Læs mere om Katinka og Pop-Pilot projektet her.

Udover arrangementet i Fredericia afholdes musiklejren også i Randers og på Amager. Alle tre arrangementer finder sted i efterårsferien d. 15.-21. oktober, så pigerne kan have fuld fokus på musikken.
Hvis du er mellem 13-16 år og ikke ved hvad du skal finde på i efterårsferien, så tilmeld dig musiklejren her.