Odense Zoo tilbyder studerende studierabat

Odense Zoo tilbyder studerende studierabat

Den zoologiske have i Odense er et af Danmarks største attraktioner - og dette med god grund. Vi på Studenterguiden.dk kan ihvertfald stå inde for, at stedet er mere end bare ét besøg værd!
Som studerende kan man når som helst bruge en studierabat, og rabatter kan altså være med til at give lidt luft i budgettet. hvilket vi er fan af! Heldigvis kan Odense Zoo hjælpe dig godt på vej med dette.


 


Odense Zoo rabat og andre fordele


Hvilken rabat kan Odense Zoo tilbyde de unge studerende? Du kan få 15 % rabat på entréen, hvis du er studerende. Normalprisen for en voksen billet er nemlig 200 kr., og hvis du kan fremvise et gyldigt studiekort, kan du komme i zoo for blot 170 kr. Odense zoo studierabat er bestemt noget, der er værd at benytte sig af, hvis du har planer om at besøge stedet.
Derudover kan du også købe en billet online og spare 10 % på entréen. Denne rabat gælder dog ikke for studerende, men hvis du ønsker at tage i zoologisk have med familien, så kan du hermed give tippet videre til dem. Er du stor fan af dyr, og ønsker du at besøge den zoologiske have flere gange på et år, så kan det virkelig godt betale sig for dig at investere i et årskort. Årskortet koster 450 kr., og du kan når som helst besøge Zoo.


Hvad kan du opleve?


Det kan altid være rart at trække stikket lidt fra opgaveskrivning og eksamenslæsning, og her kan en tur i zoologisk have være en oplagt mulighed for at få lidt fornyet energi.
Der findes mange forskellige dyr i Odense Zoo, og du kan få lov til at komme tæt på alt fra flamingoer, høner og kænguruer til løver, næsebjørne og røde pandaer. Desuden byder den zoologiske have løbende på en række spændende aktiviteter for venner og familie, hvor I kan komme endnu tættere på de eksotiske dyr.
Hvis I er interesseret i at gøre besøget i Zoo til en endagstur, har I også mulighed for at spise hos et af de lækre spisesteder, som Odense Zoo byder på. De smukke omgivelser gør hele oplevelsen til noget ganske særligt!


Læs mere her, hvis du er interesseret i at vide mere om Odense Zoo. Du kan også vælge at besøge deres egen hjemmeside, hvis du er interesseret i seneste nyt og flere informationer omkring åbningstider eller lignende. Der er desuden også mulighed for at blive tilmeldt nyhedsbrevet.

Søndre Boulevard 306


5000 Odense C

Bestil Odense Zoo tilbyder studerende studierabat her

Udbyder
Odense Zoo