Med Chili Security er eksaminerne sikret

Med Chili Security er eksaminerne sikret

Sikkerhedspakker fra Chili Security redder eksamen

Det danske sikkerhedsfirma Chili Security er velkendt og velrenommeret for deres sikkerhedssoftware til både Mac og PC, og med den seneste bølge af hackerangreb, hvor computere tages som gidsler, er det en god idé at sikre din studiecomputer.

Medierne er fyldt med historier om hackere, der kaprer tilfældige og uskyldige menneskers computere og tager dem som gidsler. Betaler du ikke løsesum, får du aldrig dine filer igen – og det er en helt ny form for hacking, som ikke tidligere har været så udbredt.

Ransomware, som hackerangrebene hedder, hagler ned over flere og flere, og når først du er ramt, er der ikke meget du kan gøre, for så har hackerne fanget dine filer bag lås og slå, da de er godt og grundigt krypterede og svære at få adgang til igen. Den eneste måde, du kan sikre dig på, er ved at benytte sikkerhedssoftware som den fra Chili Security – og når det kommer til sikkerheden, må du aldrig gå på kompromis. 

Hellere på den sikre side – end hårdt ramt

Men det rammer nok ikke mig, tænker du sikkert. Det kan du dog ikke vide dig sikker på — for hackerne bliver dygtigere og dygtigere til at camouflere deres angreb. Har du en sikkerhedspakke som den fra Chili Security, kan du dog være forholdsvist rolig. Her bliver de filer, du henter, nemlig scannet, så du får en advarsel, hvis dit download indeholder skadelige filer.                                                                                                                    

Særligt studerende har mange værdifulde dokumenter og filer liggende på deres computere, og så er det altså virkelig vigtigt, at de ikke kan gå tabt. Med Chili Securitys Chili Cloud-løsning har du mulighed for hele tiden at have dine vigtigste data liggende som back-up i skyen. På den måde, kan du altid tilgå dine opgaver og dokumenter fra forskellige enheder, og du ved hele tiden, hvor du har de seneste udgaver af dine filer.

Skal du være på den helt sikre side — og det skal man jo — når man har med noget så livsafgørende som fremtidens uddannelse og karriere at gøre, så gælder det om at have god sikring online. Det gælder dog også om at have en hjælpende hånd, som sidder klar til at hjælpe dig, når din computer pludselig ikke gør, som den bør. Her har Chili Security Chili Care-pakken, som kombinerer førstehjælp til din Mac eller PC, og sikkerhedsprogrammer, som sikrer, at du og dine filer ikke får besøg af ubudne gæster.

Hele familien kan sikres

Bor du stadig hjemme, kan det godt betale sig at hele familien investerer i en samlet pakke – på den måde er I også alle sikret. Chili Security Family Pack samler alle de behov, som en familie har i en sikkerhedspakke. Chili Security har her skabt en pakke, som er blevet en stor succes hos danske familier, og det giver lidt sig selv.

Man kan beskytte hele husholdningens tablets, computere og smartphones, og dermed kan familiens medlemmer trygt begive sig ud på nettet. Har man mindre søskende eller måske børn, kan man med forældrekontrol fra Chili Security hjælpe de unge på rette vej. Pakken inkluderer naturligvis også Firewall, Antivirus og beskyttelse på sociale netværk. Der findes mange spørgmål omkring online sikkerhed i familien. Du kan finde svar på dem lige her, hvor Waoo og Chili Security svarer på spørgsmål.

Er din smartphone sikker?

Vi danskere bruger i højere og højere grad mobiltelefonen i vores hverdag. Skærmtiden med de håndholdte enheder er i stor vækst, og det betyder også, at det er her, du er mest udsat i forhold til hackerangreb, virus og systemnedbrud.

Din smartphone samler hele tiden data om dig, men hvad bruges den data til, og hvem ser den? Chili Security tilbyder en privatlivsrådgiver, som fortæller om dine apps og hvem, de deler dine oplysninger med. Det giver dig en sikkerhed for, at du ikke bliver taget ved næsen eller deler private oplysninger med uvedkommende. Samtidig holder Chili Security dig på den rene del af nettet med deres Web Security, som også virker på din smartphone og tablet.

Du kan finde meget mere om Chili Security her.