Lav din egen brunch og imponer kæresten

Lav din egen brunch og imponer kæresten

Som studerende er der ingen kære mor, der hjælper dig med at lave mad eller vaske dit tøj mere, så snart du er flyttet hjemmefra. Med mindre at du selvfølgelig gør, som mange andre studerende: Kommer hjem forbi til aftensmad og tager en stor pose vasketøj med. Så slår man tre fluer med et smæk og slipper selv for at lave noget. Besøger mor, får vasket tøj og får noget at spise. 

Men det kan du jo ikke gøre hver dag. Ikke hvis du skal kunne bevise overfor SU styrelsen og dig selv at du rent faktisk ER flyttet hjemmefra. Så hvis ikke du allerede har lært det, så er det en god ide at lære hvordan du laver mad, eller i det mindste vide hvordan man koger et æg, så du ikke kun skal leve af toast med Nutella. Lidt variation er faktisk godt en gang imellem. 

Selvom du sikkert gerne vil have noget nyt at spise hver dag, som helst ikke skal være for dyrt, da du jo er på SU, så kan det være svært at finde inspirationen til hvad det skal være. Heldigvis findes der mange sider med inspiration og opskrifter på retter, som hvor mor lavede dem. 

Hvis du tager et kig på en af de opskriftsider der findes kan du snart lave en gourmet middag og invitere kæresten forbi i stedet for at invitere hende på McDonalds. Der skal faktisk ikke så meget til. Bare lidt inspiration og du kan få en lækker ret ud af det du lige har i køleskabet og køkkenskabene.

 

Det kunne også være at du gerne ville imponere hende med en brunch søndag morgen. Så er det i hvert fald vigtigt at vide hvordan du koger et æg, så det bliver blødkogt.

Det er ganske hyggeligt at gå på cafe sammen og få brunch, men det er mindst ligeså hyggeligt at blive derhjemme og få morgenmad på sengen. Og hvis du kan servere morgenmaden med stolthed og et glimt i øjet, så sidder den lige i skabet. 

Der findes næsten tusindvis af opskrifter på æg og bacon til morgenmad. Find din egen stil og prøv dig frem til du ved lige hvornår æggene skal af og køles ned. Det er en kunst at ramme rigtigt.

Hvis du har fået dit æg til morgenmad, så er det også ok at få en enkelt Nutellamad til dessert. God appetit!