Klik her for at komme til Penge-sektionen, hvor du finder flere artikler omkring a-kasser, forsikringer og banker målrettet unge og studerende

Lad forsikringsselskaberne kæmpe om dig som kunde og spar op til 30% på dine forsikringer

Lad forsikringsselskaberne kæmpe om dig som kunde og spar op til 30% på dine forsikringer

Der er ikke noget så træls, som at skulle bruge sine dyrt optjente sparepenge på at forsikre sine ejendomme. Især, hvis der ikke sker dem noget. Ofte er forsikringer så dyre for studerende at mange vælger dem fra. Men det kan koste endnu dyrere i den sidste ende HVIS uheldet er ude.

En forsikring er jo ikke en omkostning der er der for at genere folk mest muligt. Det er en investering man gør sig for at sikre at man ikke mister de værdier man har. Den bedste forsikring er en man aldrig får brug for.

De høje priser på forsikringerne og ingen mulighed for at forhandle med selskaberne om bedre priser har gjort at tre studerende i København valgte at finde en løsning, hvor rollerne er byttet om. I slutningen af 2015 udviklede de et program, som efterfølgende er blevet betegnet som en ”revolution af forsikringsmarkedet” af flere eksperter.

I dette program er det nemlig forsikringsselskaberne, der kæmper om kunderne og risikerer at underbyde hinanden for at få fat i kunderne. På den måde kan du som studerende spare op til 30% på nogle af dine forsikringer.

Siden februar 2016 har mere end 10.000 danskere fået hjælp til at finde en billigere forsikring gennem denne algoritme.

Kilde: Nyhed 24/7

Klik her for at se tre gode grunde til at skrifte forsikring.