Julemenu på Restaurant Reinwalds

Julemenu på Restaurant Reinwalds

Reinwald's gentager succesen fra sidste år med den populære julemenu du både kan nyde på Restaurant Reinwald's eller forudbestille ved et større selskab.
Julefrokost fra den 18. november til den 23. december 2009. Serveres hverdage mellem kl. 14.00 og kl. 17.30 – (lørdag fra kl. 12.00)
Tre slags hjemmelavede jule-sild, løg, kapers og håndæltet rugbrød
kr. 85,-
Klassisk gravad laks med sennepsdressing, og Fersk røget laks med purløg og knuste æg
kr. 115,-
Sprødstegt torskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
kr. 85,-
Stegt syltet andelår med bagte æbler, kartofler og maltbrød
kr. 98,-
Sprødstegt og saltet gris med hindbær-rødkål og håndæltet rugbrød
kr. 120,-
3 modne oste med oliven og hjemmebagt knækbrød
kr. 75,-
Ris à la mande med kirsebærsauce
kr. 65,-
Julefrokost fra den 18. november til den 23. december 2009. Serveres hver dag mod forudbestilling til min. 15 personer Julebuffeten serveres ved bordet som anretninger
Marinerede julesild med løg og kapers
Lune stegte sild i lage
Krydder orangesild
Karry sild
Sprødstegt torskefilet med hjemmelavede remoulade og citron
Fersk røget laks med purløg og knuste æg
Klassisk gravad laks med sennepsdressing
Sprødstegt og saltet gris med hindbær-rødkål
Stegt syltet andelår med stegte kartofler
Æbleflæsk
Brie de Meaux med friske dadler
Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. couv. kr. 425,- Jule gourmet menu
Terrin "Fruit de Mer" i safran og hvidløgs-fløde
2007 Arboleda Chardonnay, Arboleda Wines, Casablanca Valley -Chile
Skindstegt torsk med bagte rødbeder i jordskokke-creme
2006 Fleurie, Château de Beauregard, Beaujolais -Frankrig
Syltet gris i peberrods-bouillon med sennep og kørvel
2006 La Poderina Virgùlto, Tenuta La Poderina, Toscana -Italien
Rosa-stegt andebryst med danske æbler, kanel og calvados
2006 La Montesa, Alvaro Palacio, Rioja -Spanien
Mørk chokolade med nødder, honning, sirup og mandarin sorbet
Moscatel Oro, Miguel Torres -Spanien
Jule gourmet menu incl. vine kr. 850,- Menu kr. 475,- Vinmenu kr. 375,- (1 glas vin pr. ret) Læs mere om Reinwald's Restaurant