Hvad sker der i weekenden?

Hvad sker der i weekenden?

Nu banker weekenden snart på igen, og hvis du ikke har nogle planer, så sidder du sikkert og går i panik over det. Frygt ej. Når du har læst denne artikel, så vil du med garanti have fået noget inspiration til, hvad du kan bruge din weekend på. 

Det er altid sjovt at besøge en anden by, hvad enten det er for at opleve den i dagens lys eller for at opleve dens pulserende natteliv. Både København, Aarhus og Odense, vores tre store byer, er nogle, som vi danskere kan være stolte af. De tre byer er repræsenteret i hver sin del af Danmark, og hver måned bliver det trukket utallige turister til. Derfor er byerne også nemme at komme til og fra, ligegyldigt hvor i landet du befinder dig. De offentlige transportmuligheder har gjort det nemt for os at komme rundt. Du kan derfor med fordel besøge en af disse smukke byer. Men hvad skal man så egentlig lave i disse fantastiske byer? Her får du nogle gode råd til, hvad du kan lave i Danmarks tre største byer:

  

  1. I København, Danmarks hovedstad, er der mange ting at begive sig ud i. Du kan f.eks. besøge Street Food på Refshaleøen, tage en tur i Tivoli, se Den Lille Havfrue eller gå en tur langs strøget. Det gode ved København er, at der findes mange forskellige bydele. Her er alt fra underground til ekstremt hypet steder. Hvis du vil en tur i byen om aftenen, så kan du med fordel besøge steder som Gothersgade eller Studiestræde. Her finder du barer og natklubber, som ligger tæt op ad hinanden langs gaden.

 

  1. I Aarhus, Smilets by, kan du besøge de hyggelige gader i Latiner Kvarteret, være kulturel på Aros, gå en tur i dyrehaven eller opleve Den Uendelige Bro. Her er der nok at give sig til. Ligesom i København, så mødes alle nationaliteter også her. Aarhus er i sandheden en multikulturel by, hvilket er med til at gøre byen helt unik. Slut aftenen af med en bytur ved Åen. Her er der noget for enhver smag.

 

  1. I Odense, Fyns hovedstad, kan du nemt komme rundt til fods. Tag på oplevelse i H. C. Andersens by ved, at gå en tur i smukke Munke Mose, besøge det historiske Jernbanemuseum eller oplev de gamle hyggelige gader, som stadig oser af stemning. Om aftenen er der rig mulighed for at gå i byen, hvad enten du er til barer, pubs eller natklubber.