Her kan du finde studievenlige mobilabonnementer

Her kan du finde studievenlige mobilabonnementer

Som studerende er vi altid på udkig efter tilbud, eller hvor der er mulighed for at spare. Med SU og et deltidsjob, så er det ikke just penge der er mest af, så det er vigtigt at vi er opmærksomme på at spare hvor vi kan. Ting såsom mobilabonnementer er ofte ganske dyre, så derfor har vi her på siden fundet de absolut billigste til dig.

Så afgørende er et mobilabonnement

Stort set alle unge har brug for en mobiltelefon, både til at komme i kontakt med venner og familie, men også for at kunne holde sig opdateret med sit studie, i tilfælde af, at der skulle blive lagt nye informationer ud. Men hvor kan du finde det bedste og billigste mobilabonnement? Svaret er Oister. Oister er supergode til generelt at have ganske fornuftige priser, og det er en fordel vi som studerende kun nyder godt af. Mange af os tænker ikke rigtigt over, hvor vigtig en mobiltelefon rent faktisk er for os, og heriblandt abonnementet. Du kommer nemlig ikke særlig langt med en telefon uden noget abonnement. Hvis du har behov for at ringe til nogle af de andre studerende, eller blot at ringe til din familie, eller hvis du ønsker at skrive med din studiegruppe, eller tjekke op på de nyeste lektier, imens du sidder i toget eller bussen. Alle disse ting kræver et mobilabonnement, så du kan nok høre hvor vigtigt det i virkeligheden er.

Find den rette løsning for dig

Et mobilabonnement er med til at sørge for, at vi føler os knyttede til andre mennesker, især hvis ikke vi har mulighed for at se dem lige nu og her. Der er dog ikke noget mere frustrerende end hvis et mobilabonnement er stjernedyrt. Vi ved nemlig alle sammen godt, at det er noget vi har brug for at have, og derfor er vi også nødt til at betale for det. Heldigvis slipper du for at skulle betale dyre domme for mobilabonnementer som du ikke får ret meget ud af, da du nu kan vælge Oister, hvor der er billige tilbud. Her kan du også være med til at vælge hvad du egentlig gerne vil have i dit abonnement. Snakker vi fri data? Fri tale? Uanset hvad det måtte være, så har Oister den rette løsning for dig!

Oister har ingen binding

På Oister’s hjemmeside kan du læse en masse om de forskellige abonnementer, sådan så du er sikker på, at du vælger det helt rigtige. Det kan være svært at skulle vælge imellem de mange muligheder, og her er du heldig. Oister har ingen binding, så hvis du pludselig finder ud af, at du skulle have valgt et af de andre abonnementer hos Oister, så kan du nemt skifte, uden yderligere problemer. Det er så nemt og lige til. Vi er med på at alt er relativt, så når vi siger ”billigt”, så kunne det sagtens være, at det var dyrt for nogen. Men tro os når vi siger, at det ér enormt billigt. Du kan faktisk få et mobilabonnement som hedder Oister Basic, som kun koster dig 19 kroner om måneden! Det er næsten ingenting, og vil med garanti gøre dit budget lidt mindre presset.