Her er vintermoden for 2022

Her er vintermoden for 2022

I vintermoden for 2022 ser vi mange af de samme tendenser, som vi så i moden for 2021. Oversize jakker og bløde striktrøjer er stadig en stor del af modebilledet, og det samme er læderbukser og -nederdele.

 

  1. Hårpynt er tilbage igen

I modsætning til, hvad mange måske troede, så hårpynt altså tilbage igen i vintermoden for 2022. Dette gælder især de smukke, elegante hårspænder, som kan give dit look et eksklusivt touch.

 

  1. Frakkerne er lange og tykke

I modsætning til de lette frakker, som vi så i moden for 2020, er frakkerne i vintermoden for 2022 tykke og lange. De vil derfor holde dig varm hele vinteren igennem.

 

  1. Strik bliver stadig mere populært

Der er ingen tvivl om, at strik har haft en enorm indflydelse på moden de seneste år. Og dette fortsætter i vintermoden for 2022, hvor vi igen vil se mange flotte striktrøjer og -cardigans.

 

  1. Der er mange kapper

Kapper er også en af de helt store trends i vintermoden for 2022. Kapper kan nemlig både give din stil et casual eller elegant touch – alt efter hvilken type du vælger. Casual kapper er typisk fremstillet i bløde materialer som uld, og de er behagelige at have på. De kan derfor bruges som et alternativ til jakker og frakker, når du vil have lidt mere varme. Elegante kapper er typisk lavet i et tyndere materiale, så de ikke er så varme at have på. De kan derfor bruges som et alternativ til blazer, når du vil se lidt mere elegant ud.

 

  1. Farverne dominerer igen

I modsætning til 2021, hvor vi så mange neutrale farver, dominerer farverne igen i vintermoden for 2022. Dette betyder blandt andet, at du kan gøre et stort statement med din garderobe ved at investere i nogle farverige items.

 

Vil du være helt up-to-date med den seneste mode, så hold øje med de seneste trends på guidedbystine.dk. Husk også, at det altid er vigtigt at bære det, som føles rigtigt for dig – uanset hvad andre siger eller mener. Sådan er du nemlig sikker på at se godt ud, og føle dig godt tilpas.