Guide til selvforkælelse i de mørke måneder

Guide til selvforkælelse i de mørke måneder

Går du, ligesom mange andre danskere, rundt i disse måneder og føler dig en smule nedkørt? Det er koldt, vådt og mørkt, og det kan derfor være svært at finde overskuddet til både arbejde og studie. Mange har travlt i deres hverdag, og glemmer derfor at forkæle sig selv engang i mellem. Nedenfor er listet nogle ting, som du bør unde dig selv i det kolde vintervejr.

 

Slap af med en god film

Om sommeren kan det være svært at finde ro til at sætte sig ned og slappe af med en film, fordi du måske får dårlig samvittighed over at sidde inde, når det endelig er godt vejr. Denne dårlige samvittighed slipper du altså for i vinterperioden, hvor det er helt okay at trække stikket og nyde en kop varm kakao til en god film. Derudover er det oplagt at tage et smut i biografen, hvor du kan synke ned i biografens mørke sal, mens du nyder en god film.

 

Læs bogen, som du har haft liggende på hylden alt for længe

Vi har helt sikkert alle sammen prøvet at købe en bog, som vi har hørt meget godt om, og som vi bare må læse, men ligeså hurtigt, som vi får den ind ad døren, bliver den stillet på hylden, fordi der er mange andre ting, som skal gøres. Men på dage, hvor det er koldt og mørkt, er det altså dér, hvor du skal finde bogen frem og begive dig ud i læsningen.

 

Tag et større skridt

Noget, som mange danskere kan blive enige om, er, at vi elsker varme. Dette får vi dog ikke halvdelen af året, og derfor må der tænkes ud af boksen. Flere og flere vælger at investere i en udendørs spa, fordi det giver varme i de kolde måneder. Hvis du har pladsen til det, er det måske netop nu, du skal tage et større skridt mod mere selvforkælelse, og ellers kan du altid forsøge at overtale nogle i familien til at købe et. Er du nysgerrig, kan du læse meget mere om udespa hos Spacenteret ved at følge dette link.