Guide til at indrette din studiebolig

Guide til at indrette din studiebolig

Sponsoreret indhold:

Med en studiebolig er det selvsagt, at der måske ikke er alverdens mængder af plads til at boltre sig på. Når man dermed skal indrette en sådan bolig, er det vigtigt, at man gør dette, således at der skabes mest plads som overhovedet muligt. Det lyder måske forunderligt, at man ved hjælp af indretning kan skabe mere plads i en bolig. Det er dog ikke desto mindre lige præcis, hvad man kan, såfremt man vælger de rette møbler og øvrige indretningsartikler. Med den helt rette indretning kan man altså med ét skabe mere plads i selv den mindste studiebolig. Hvis du kunne tænke dig at lære mere om, hvorledes du kan indrette din studiebolig og på den måde skabe mere plads, så kan du med fordel læse med videre her.

Vælg møbler med mange muligheder

I en lille studiebolig kan det være ganske gavnligt at have indrettet sin bolig med møbler, der kan bruges i flere forskellige sammenhænge. Dette kunne eksempelvis være i valget af stole; her vil vi anbefale dig som studerende at vælge stole, der nemt kan flyttes rundt med, som kan stå både ved dit spisebord og som også kan bruges rundt om din sofa, når der kommer flere gæster forbi. Har du en lille studiebolig kan det være særligt gavnligt at vælge stole, der ikke er for store eller for klodsede at have stående omkring dit sofabord. På denne måde kan du altså være sikker på at have plads til alle vennerne på én gang.

For de studerende, der ønsker at skabe fornemmelsen af, at der er flere rum end bare et enkelt i deres studiebolig, anbefaler vi at gå efter en rumdelingsløsning, der også kan fungere som et reolsystem. Der findes i øjeblikket mange forskellige smarte reolsystemer, der nemt kan sættes op, og som kan fungere som en rumdeler mellem dit spisebord og din sofa eller mellem din sofa og din seng. Med en reol som rumdeler vil du automatisk få fornemmelsen af, at der er mere end bare ét rum i din bolig, og du vil på samme tid kunne benytte dig af reolens mange opbevaringsmuligheder.

Gå ikke på kompromis med komforten

Hvem siger, at når man som studerende på SU skal gå ned på komforten i sin boligs indretning? Når det kommer til den gode nattesøvn, er det vigtigt, at man ikke går ned på komforten her – uanset om man er på SU eller ej. Det kan altid godt betale sig at investere i den gode nattesøvn, og særligt hvis man er studerende og bruger mange af sine vågne timer på at læse lektier og gå til forelæsninger. I en mindre studiebolig vil en seng bestående af en springmadras med målene 90x200cm være ideel, idet den ikke vil fylde mere end nødvendigt, og du vil på samme tid opleve maksimal komfort i din nattesøvn. Indretningen af en studiebolig handler altså både om at skabe plads og at holde den gode komfort ved lige.