Gør brug af køberrådgivning og få en tryg boligkøbsoplevelse

Gør brug af køberrådgivning og få en tryg boligkøbsoplevelse

De fleste studerende lever på et begrænset budget, hvor der lige akkurat er nok til de faste udgifter og lidt sjov og spas i ny og næ. Mange studerende kan nok også nikke genkendende til, at husleje som oftest er den største post blandt udgifterne.

Derfor vælger nogle studerende at købe en bolig frem for at bo til leje, hvor man aldrig får de penge man har betalt til husleje tilbage igen på nogen som helst måde. Et boligkøb koster væsentligt mere end et par års husleje, men det er en investering, som man får tilbage, skulle man vælge at fraflytte og sælge huset.

 

Et boligkøb kræver tid, penge og energi

Som studerende skal man jonglere med mange ting, for at få hverdagen til at gå op i en højere enhed. Udover studierne og de obligatoriske afleveringer og gruppeprojekter er der en hel masse andre ting, som man også skal nå, eller som man gerne vil lave for at have et tilfredsstillende liv. Måske dyrker man sport i fritiden, eller man har et relevant studiejob, som optager meget af ens tid. Og så er der selvfølgelig familien og vennerne, og hvis man selv har stiftet familie, går rigtig meget af tiden også til den.

Når man skal nå alle de her ting, er der måske ikke så meget overskud til at sætte sig grundigt ind i, hvad det er, at man skal være opmærksom på, når man vil købe en bolig. Boligkøb er mere end at gå til åbent hus – det er også benhård forhandling både med ejendomsmægler og banken. Så for at få en god købsoplevelse – og ikke mindst en god aftale – kræver det, at man forbereder sig, som om man skulle til en eksamen. Men det er som skrevet nemmere sagt end gjort, fordi enhver form for grundig forberedelse tager tid.

Løsningen er uvildig køberrådgivning

For at lette din boligkøbsproces kan du benytte dig af uvildig køberrådgivning. En uvildig køberrådgiver hjælper dig med ikke kun med at vælge en bolig, der passer til dine behov, men rådgiveren hjælper dig også i resten af forløbet, indtil du har skrevet under på skødet. At rådgiveren er uvildig betyder, at den rådgivning du får, er uafhængig. Køberrådgiveren rådgiver dig ikke ud fra andre interesser udover din egen. Dermed er du garanteret de bedste vilkår og aftaler, når du køber bolig.

Bor du i københavnsområdet eller på Sjælland, kan du få køberrådgivning hos Bomae. Bomae har mange års erfaring med at rådgive og mægle for sjællandske boligkøbere og tilbyder både en komplet køberrådgivning, som dækker hele købsforløbet, samt enkeltydelser, hvis man som boligkøber kun har brug for hjælp til noget af købsprocessen.

 

Det får du med den fulde køberrådgivningspakke fra Bomae

Når du får køberrådgivning fra Bomae, får du en rådgivning, som dækker hele købsprocessen – lige fra udvælgelse af bolig over forhandling med sælgers ejendomsmægler til gennemgang af juridiske dokumenter og aftaler.

I den indledende fase gælder det om at finde en bolig, der dækker dine behov nu her og fremover. Her kan køberrådgiveren hjælpe dig med input på fordele og ulemper ved de forskellige boliger, som du har kigget på. Derved kan du vælge en bolig, der passer perfekt til dine behov. Når drømmeboligen er fundet, kan rådgiveren forhandle dens pris på dine vegne.

Når dette er på plads, kan køberrådgiveren hjælpe dig med den finansielle rådgivning. Her kan rådgiveren indhente tilbud til dig fra din egen bank samt andre og gennemgå dem sammen med dig, så du vælger det bedste lån.

Efter det økonomiske er kommet på plads, sender køberrådgiveren de vigtige papirer og dokumenter til en boligadvokat, som Bomae samarbejder med. Boligadvokaten gennemgår så dokumenterne og sikrer, at bliver taget hånd om eventuelle faldgruber.