Gaveguide til den kommende student

Gaveguide til den kommende student

Tiden nærmer sig med hastige skridt. De sidste tre år har du med blod, sved og tårer kæmpet for at komme til denne dag. Det er dagen, du endelig får din studenterhue på.

Det er en fantastisk tid, hvor du anerkendes for den flittighed, du har udvist de sidste tre år, og for denne flittighed får de fleste studenter en gave.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal ønske dig, har vi her fem gode gaveønsker til den kommende student eller studine:

1.      Din studenterhue!

De fleste har nok købt studenterhue allerede, så de ved, det er en dyr fornøjelse. Derfor er det en god idé at ønske sig studenterhuen eller et tilskud hertil.

2.      En skægtrimmer

I eksamensperioden har du formentlig ikke haft megen tid til dig selv, og det efterlader dig med et look, der trænger til en opfriskning, så du står skarpt til studenterkørslen. Du finder et stort udvalg af skægtrimmere her, som du kan ønske dig.

3.      Et smykke til minde om den fantastiske tid

Du tror det ikke, men du kommer til at se tilbage på din tid som studerende med vemod, så det kan være en rigtig fin idé til at minde dig om tiden.

4.      En festivalbillet

Det er forskelligt, hvordan studenter vælger at fejre deres studentertid, men en fed måde at fejre det på, er helt sikkert at tage på festival med alle dine bedste studiekammerater. Se vores guide til festivaler i Danmark her.

5.      Ting til at flytte hjemmefra

Det kan være, du elsker at bo hjemme og blive opvartet, men måske du gerne vil flyve fra reden. Derfor kan det være en god idé at ønske dig gryder, pander, sofa eller måske bare noget bestik til din nye tid som færdig student.

Vi håber, du kunne finde inspiration til nogle gaveønsker, og så ønsker vi dig en festlig tid!