Gamer og studerende - Sådan får du råd til en computer computer

Gamer og studerende - Sådan får du råd til en computer computer

Sponsoreret indhold:

Når det kommer til gaming, er der ikke noget bedre end at have en computer, der er bygget til formålet. Men det kan være dyrt at opgradere sin computer til en gamer model, især hvis man ikke har råd til den helt store løsning. Derfor vil vi i denne artikel give dig nogle tips og tricks til, hvordan du kan få mest muligt ud af din nuværende computer – uden at skulle gøre for meget indtryk på budgettet.

1. Lav en liste over dine behov

Inden du går i gang med at kigge efter en ny gamer computer, er det en god idé at lave en liste over dine behov. På den måde vil du være bedre i stand til at finde en computer, der opfylder alle dine behov – og ikke bare de fleste af dem.

2. Køb brugt

Selvom det ikke er den bedste løsning, kan det ofte betale sig at købe en brugt gamer computer. På den måde får du nemlig langt mere for pengene, og du kan ofte finde gode tilbud på nettet. Du kan blandt andet finde brugte computere på webshoppen Gul og Gratis og DBA. Her har du mulighed for at finde et bredt udvalg af brugte computere, så du kan finde den helt rigtige til dig.

3. Undgå de dyre mærker

Når man kigger efter en gamer computer, er der mange dyre mærker, der springer i øjnene. Men selvom disse computere ofte er gode, er der ingen grund til at betale det helt store beløb for dem. I stedet kan du vælge et alternativ fra et billigere mærke – og ofte få lige så god en ydelse.

4. Vælg et ældre operativsystem

Hvis du gerne vil have råd til en gamer computer på budget, er et godt trick at vælge et ældre operativsystem. Windows 10 er eksempelvis meget dyrere end Windows 7, så hvis du kan nøjes med sidstnævnte, kan du spare mange penge.

5. Byg selv

Hvis du er lidt handy og har en god forståelse for teknik, kan det være en god idé at bygge din egen gamer computer. På den måde får du præcis den type computer, du ønsker, og du behøver ikke at spendere en formue på den. Det er ikke svært at bygge din egen gaming computer. Først og fremmest skal du vælge de komponenter, der er vigtigst for dig. Det kan være en GPU, et bundkort, et CPU og RAM. Når du har valgt disse komponenter, skal du sørge for at finde dem til den bedste pris. Du kan for eksempel gå ind på Pricerner og finde de bedste tilbud. Når du har fundet alle komponenterne, skal du samle dem i en computerkasse. Det er nemmest at gøre dette, hvis du har en god forståelse for teknik. Hvis ikke, kan du altid finde instruktioner på nettet.

Mere information

Hvis du vil vide mere om gaming computere, så besøg hifi-hammeren.dk. Her finder du et hav af artikler omkring gaming, elektronik, mobiler, bredbånd og meget mere.